Oldtimer evenementen

DePanne4Cars (De Panne)

Datum:
zaterdag 11 september 2021 t.e.m. zondag 12 september 2021
Omschrijving:
Vierde editie van DePanne4Cars mikt op 200 deelnemende Defenders & Oldtimers!

DePanne4Cars, het Automotive – Lifestyle & Family event in De Panne is ondertussen aan zijn vierde editie toe! Opnieuw biedt DP4C een goed gevuld programma voor zowel deelnemers van de rally op zaterdag 11 september als bezoekers het gehele weekend!
Een vernieuwde editie, samenwerkingen met oa. Plopsaland en Gentleman's Fair!
Pilots die deelnemen aan de rally op zaterdag worden ontvangen in het nieuwe Plopsa Hotel voor een uitgebreid ontbijt. Daarna gaan ze elk hun weg op rally, voorzien van heel wat fotomomenten en catering over de volledige dag. Aankomen doen ze in de loop van de namiddag in de Zeelaan en het Canadezenplein in De Panne. 's Avonds worden ze verwacht in de tent op het strand waar de Panne Man Fair het gehele weekend plaatsvindt; een unieke lifestyle beurs voor mannen!
DP4C voorziet het hele weekend spektakel rondom de tent voor kinderen en 4x4 liefhebbers. Op zondag vindt er een static show en DP4Cars & Coffee plaats in samenwerking met Koninklijke Autoclub Leopard.
Een Corona veilig evenement!
“Het grootste gedeelte van het event speelt zich af in openlucht of in goed verluchte ruimtes om alles coronaproof te laten doorgaan. Afhankelijk van de locatie is het dragen van een mondmasker bij het binnenkomen van een gebouw verplicht. Daarnaast kunnen pilots en bezoekers van de Panne Man Fair enkel deelnemen op vertoon van het Covid Safe Ticket.”
Inschrijvingen lopen nog tot eind deze maand, maar vol = vol. Meer info over het programma is te vinden op de website www.dp4c.be en www.panneman.be of een mail naar pilots@dp4c.be

Foto: By Carels Photography, Walter Carels – in bijlage
DP4C Organisatie team – van links naar rechts Hélène Melis, Rik Vandecasteele, Klaas Van Laeren, Xavier Molenaar en Bernard Daenens.
Locatie:
Canadezenplein
8660 De Panne
Route plannen
Website:
Contact:
Bernard Daenens
Tel. 0468/21.12.10
mail@dp4c.be