Oldtimer evenementen

De Zaat raast - Festival of Sportscars

Datum:
zondag 18 augustus 2013
Locatie:
Temse (BE)
Omschrijving:
DE ZAAT RAAST is een evenement voor klassieke sportwagens, gebouwd tot 1978, met start en aankomst op de Markt van Temse.

DE ZAAT RAAST is geen statisch gebeuren. Na een copieus ontbijt in de feestzaal van het gemeentehuis van Temse (bekend als gemeenteraadszaal in de TV-serie "Met man en macht"), starten een 100-tal klassieke sportwagens aan een leuke ochtendrit, die hen doorheen het Waasland, Klein-Brabant en de provincie Antwerpen leidt. Na een verrassende aperostop op een sfeervolle locatie, wordt er halt gehouden op de lunchplek. Dit keer verpozen wij in het hart van een trendy stad, waar wij u een lekkere warme maaltijd aanbieden. De namiddagrit gaat, met een eenvoudig roadbook en relaxe rijtijd, terug richting Temse. Eens aangekomen op de Markt van Temse, worden de wagens voorgesteld aan het talrijke publiek. Er wordt gezorgd voor de nodige animatie op en rond de Markt, zodat de afsluitende prijsuitreiking in een sfeervolle stemming kan plaatsvinden.

DE ZAAT RAAST is meer dan auto's alleen: wij hechten evenveel belang aan het vriendschappelijk karakter, stressloze toestanden, lekker eten, een leuk aangeklede driversbar enz...
Contact:
Erik Vermeulen
Tel. 0478/53 03 57
Fax 03/710 13 61
vermeulen.erik@telenet.be