Oldtimer evenementen

Cortewalle Classic

Datum:
zondag 12 mei 2013
Locatie:
Beveren (BE)
Omschrijving:
Op zondag 12 mei 2013 wordt op het kasteel Cortewalle in Beveren de eerste editie van Cortewalle Classic georganiseerd. In samenwerking met de lifestylebeurs "Tuin en Kasteel" - die plaatsvindt tijdens het Hemelvaart weekend - hebben UNIZO Beveren en enkele autoliefhebbers de koppen bij elkaar gestoken om dit exclusieve evenement op deze prachtige locatie te organiseren. Een aantal bijzondere en op voorhand geselecteerde klassieke auto's worden vanaf 11.00 u verwacht op het kasteeldomein. Er zullen wagens bij zijn die reeds aan Villa d'Este, Palm Beach, Hof het Loo en de Zoute GP hebben deelgenomen. Deze worden dan statisch en rijdend voorgesteld aan jury en publiek. De prijsuitreiking per categorie is voorzien rond 16.30 u.

Het concours is voor iedereen toegankelijk. Tijdens het evenement is er een speciale oldtimerparking voorzien in de Zwarte Dreef naast het kasteel, voor de eerste vijftig bezoekende classic cars (niet deelnemend aan het Concours).

Indien u een bijzondere klassieke auto bezit, gebouwd voor 1980, en graag wil deelnemen aan het concours d'elegance, gelieve dan een korte omschrijving met foto door te sturen aan cortewalle.classic@telenet.be . Wij zijn op zoek naar unieke auto's, zowel vooroorlogs als naoorlogs, en in uitzonderlijke staat (gerestaureerd of origineel). Uw kandidatuur wordt dan geƫvalueerd door de organisatie die u verder op de hoogte zal houden. Het aantal toegelaten deelnemers is beperkt tot 45.

Noteer de datum van 12 mei 2013 alvast in uw agenda want de Cortewalle Classic wordt ongetwijfeld een niet te missen evenement voor iedere autoliefhebber, en een unieke gelegenheid om een aantal iconen uit de autogeschiedenis bij elkaar te zien op een passende locatie.
Hou de website in het oog voor de laatste update info
Contact:
Dirk Ivens
Tel. 0486 84 20 44
cortewalle.classic@telenet.be