Oldtimer evenementen

Classic Summer Meet

Datum:
woensdag 7 september 2011
Locatie:
Genk (BE)
Omschrijving:
Vanaf woensdag 4 mei 2011 gaat het Themacafé officieel verder met de wekelijkse avondmeeting
zoals hij vorig jaar genoemd werd. Maar de meeting krijgt een andere naam, namelijk: “CLASSIC SUMMER MEET”
Een vrije meeting voor liefhebbers van oude en/of speciale voertuigen: Europees en Amerikaans en verder treft elkaar hier! Trucks, klassieke auto's, hotrods, lowriders, buggy's, moto's, brommers, scooters, cruiserbikes, enz……Kortweg alles wat speciaal is. Zelfs een stoombus heeft vorig jaar de weg naar ons gevonden .
Zoals we vorig jaar begonnen in As en later aan KRC-Genk zijn geëindigd is iedereen welkom, als jullie maar met goede bedoelingen komen.

Hoe laat : 18u00 tot ???
Waar: Parking tegenover het Themacafé aan het KRC-GENK voetbalstadion Stadionplein 4 in 3600 Genk.

Telnr.: 089/848417
Er is een groot terras met zicht op de parking met de mogelijkheid tot een drankje en/of een hapje. Hun keuken is super!
De meeting is volledig gratis en iedereen die komt, komt op zijn eigen verantwoordelijkheid. “Er wordt verwacht dat jullie rustig rijden op de parking en omliggende wegen”.
Het enige grote verschil met vorig jaar is dat het vanaf heden “zwart op wit” erkend is als een “Manifestatie” door de Stad Genk.
Er zullen vanaf woensdag 4 mei 2011 in totaal 22 woensdagen zijn dat jullie naar de
Classic Summer meet kunnen komen. De laatste van het seizoen zal op woensdag 28 september 2011 zijn. We willen er gewoon gezellige avonden van maken onder liefhebbers. Hopelijk kunnen we jullie talrijk begroeten op de kick-off 4 mei 2011 en/of één van de volgende “CLASSIC SUMMER MEET”meetings.
Op het forum van de CCC kan je up to date blijven. http://www.cccforum.be/forum/index.php?showtopic=10897

PS: Als er toevallig een voetbalmatch zou zijn in de Cristal-arena van KRC, op één van deze woensdagen wordt die dag geen Classic Summer Meet gehouden.
Contact:
Het Themacafé
Tel. 089/848417
black57@live.be