Oldtimer evenementen

CCC Rally - Vlaams Brabant Rally - 6e Heat (Rillaar)

Datum:
zondag 6 oktober 2019
Omschrijving:
CCC-Rally is een nieuwe, innovatieve, aanbieder van rally's met een exclusief karakter. Elke rally biedt een top “hospitality” pakket. We starten, vanaf 09.00 uur, met een uitgebreid ontbijtbuffet. Om 09.30 uur is de navigator-briefing en gestart wordt vanaf 10.00 uur. Tijdens de rit een lunch op locatie en bij de prijsuitreiking serveren we koele drankjes en een excellent 'walking diner'.

CCC Rally organiseert in Nederland, Duitsland en België 4 Rally series met elk 6 individuele heats. Elke rally serie kent een klassement per heat en een eindklassement over de hele serie. U kunt vrij inschrijven in alle heats uit elke serie. In al onze rally's heeft u steeds de keuze uit 4 talen: Nederlands, Duits, Engels of Frans. U kunt dus overal in uw eigen taal rijden.

CCC Rally is Innovatief door haar speciaal ontwikkelde Rally-app. Een echte primeur, die van rally-rijden een ongekende interactieve belevenis maakt. U rijdt niet meer met een papieren Roadboek, maar met de speciaal door ons ontwikkelde rally-app die het traditionele Roadboek vervangt. De app toont u de route, stelt de opdrachten en verwerkt uw antwoorden. Het gevolg: uw score is steeds direct bekend en uw positie, en die van alle andere deelnemers in het klassement zijn constant actueel in beeld. Hierdoor wordt rally-rijden een ongekend spannende en interactieve belevenis.

Een uitgebreide uitleg vindt u op onze site.

CCC Rally organiseert nog een tweede primeur, namelijk onze “car of the day” verkiezing waarbij zowel onze deelnemers, als onze fan-community, via onze gratis App, stemmen op de mooiste auto's in de rally.

Bekijk beslist onze promotie film, beschikbaar in 4 talen, op onze website www.ccc-rally.com

Inschrijven kan via onze website.
Locatie:
Langestraat 34
3202 Rillaar
Route plannen
Contact:
Heinz Jacobs
Tel. +31621340002
info@ccc-rally.com