Oldtimer evenementen

British Autojunble Waalwijk

Datum:
zondag 30 juni 2013
Locatie:
Waalwijk (NL)
Omschrijving:
Eind juni is het weer zover. Voor de 13' keer organiseren de MG clubs de niet meer weg te denken BRITISH AUTOJUMBLE in het Lido Park te Waalwijk. Noteer de datum in uw agenda: zondag 30 juni 2013. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom.

Dit evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een feest voor liefhebbers van Engelse Oldtimers. Dit evenement heeft een hoog sociaal gehalte. Het is een verzamelplaats van Engelse Oldtimer verenigingen die een plekje uitzoeken en op die dag een rustpunt zijn voor hun leden. Sommige verenigingen hebben het Lido uitgekozen als het eindpunt van hun maandelijkse toerrit.

Iedere eigenaar van een Engelse Oldtimer is welkom om met zijn automobiel naar het Lido Park te komen. Een parkeerplaats is beschikbaar. Bezoekers zijn vrij om dicht bij de auto's te komen, de nodige vragen te stellen en prachtige foto's te maken.

Er is ruimte voor een kofferbak verkoop van overgebleven oldtimer onderdelen. Diverse handelaren op het gebied van Oldtimer onderdelen zijn aanwezig en laten die nu net dat onderdeel, wat u zoekt, beschikbaar hebben.

De organisatie verwacht meer dan 1000 Engelse Oldtimers op 30 juni te begroeten. Het lukt de organisatie nog steeds om de toegang gratis te houden. Het terrein is ingericht om daar een dagje te vertoeven. Een ideaal uitje voor de hele familie. Komt u met een Engelse auto naar Waalwijk, dan is er een parkeerplaats voor u beschikbaar op het expositieterrein.
Contact:
Frans Dessing
Tel. 0031 6 57340167
fransdessing@ziggo.nl