Oldtimer evenementen

Bloesemrit (Sint-Truiden)

Datum:
zondag 23 april 2023
Omschrijving:
BLOESEMRIT 2023

Voor deze editie vallen wij terug naar het klassieke en traditionele scenario met ontvangst tussen 10.00 H en 11.00 H en op het middaguur een lekker uitgebreid koud buffet aan een democratische prijs. Dit koud buffet is facultatief en dus geenszins een verplichting. De deelnemers kunnen te allen tijde zelf een picknickmand voorzien die kan worden aangesproken op een van de vele leuke en aangename plaatsen langsheen het parcours.
Voor de liefhebbers voorzien wij ook een zoekwedstrijd. U vertrekt maw met een aantal vragen waarop u onderweg de antwoorden moet vinden. Ook deze zoektocht is facultatief en zeker geen verplichting. In het namiddag gedeelte voorzien wij naar goede gewoonte een tussenstop.

Benaming : Bloesemrit 2023
Datum : Zondag 23 april 2023
Uur : Samenkomst vanaf 10.00 H – vertrek 11.00 H
Locatie : Brouwerij Kerkom – Naamsesteenweg 469 - 3800 Sint Truiden
Toegelaten deelnemers : Alle MG's en oldtimers van andere merken zijn welkom.
De rit : Een rit tussen de bloeiende fruitbomen van in het totaal zo'n goeie 100 km.
Inschrijven : Voorafgaandelijk inschrijven is zonder meer noodzakelijk want ter plaatse worden er geen inschrijvingen meer toegevoegd. Dus niet vooraf ingeschreven = geen roadbook. Inschrijven kan met een gewoon mailtje aan jos.laureyn@gmail.com of via de website van MG Club Limburg : www.mgclublimburg.be. De inschrijvingen worden definitief afgesloten op 15 april 2023. Uw inschrijving wordt echter pas definitief na betaling van de deelname in de kosten
Kosten : 12,- € per wagen met twee personen aan boord, voorafgaandelijk over te maken op het rekeningnummer IBAN : BE66 7330 1836 3443 – BIC : KREDBEBB op naam van Jos Laureyn met vermelding van uw naam en Bloesemrit 2023.
Lunch : Wie zich het buffet van vorig jaar nog herinnert, weet het : uitgebreid, super lekker en meer dan voldoende. Indien u ook van dit koud buffet wenst te genieten, kost dit 23, - € per persoon en is eveneens voorafgaandelijk te betalen bij inschrijving.
U krijgt : Een duidelijk en verzorgd roadbook (bol-pijl aangevuld met alle mogelijke info), een unieke deelnemersplaat, verrassingen onderweg, hopelijk veel bloesems en nog meer zonneschijn.
Organisatie : Jos & Marie-Lou
Vragen : Nog vragen ? Deze worden met plezier door Jos beantwoord op het nummer 011 680082
Locatie:
Naamsesteenweg 469
3800 Sint-Truiden
Route plannen
Contact:
jos laureyn
Tel. 011680082
jos.laureyn@gmail.com