Oldtimer evenementen

Bloesemrit (Sint-Truiden)

Datum:
zondag 24 april 2022
Omschrijving:
Omdat de coronatoestanden zich ondertussen min of meer normaliseren, vallen wij terug op het klassiek scenario met ontvangst tussen 10.00 H en 11.00 H en op het middaguur een lekker uitgebreid koud buffet aan een democratische prijs. Dit koud buffet is facultatief en dus geenszins een verplichting. De deelnemers kunnen te allen tijde zelf een picknickmand voorzien die kan worden aangesproken op een van de vele leuke en aangename plaatsen langsheen het parcours.
Voor de liefhebbers voorzien wij ook een zoekwedstrijd. U vertrekt maw met een aantal vragen waarop u onderweg de antwoorden moet vinden. Ook deze zoektocht is facultatief en zeker geen verplichting. In het namiddag gedeelte voorzien wij - indien corona het toelaat - een tussenstop.
Het is uiteraard absoluut noodzakelijk dat wij de van kracht zijnde corona maatregelen strikt opvolgen, wij vermijden samenscholingen, houden afstand en indien nodig dragen wij een mondkapje.

Samenkomst vanaf 10.00 H – vertrek 11.00 H

Locatie : Brouwerij Kerkom – Naamsesteenweg 469 - 3800 Sint Truiden
Toegelaten deelnemers : Alle MG's en oldtimers van andere merken zijn toegelaten.

De rit : Een rit tussen de bloeiende fruitbomen van in het totaal zo'n 110 km. (40 in de voormiddag – 70 in de namiddag)

Inschrijven : Voorafgaandelijk inschrijven is zonder meer noodzakelijk want ter plaatse worden er geen inschrijvingen meer toegevoegd. Dus niet vooraf ingeschreven = geen roadbook. Inschrijven kan met een gewoon mailtje aan jos.laureyn@gmail.com of via de website van MG Club Limburg : www.mgclublimburg.be. De inschrijvingen worden definitief afgesloten op maandag 18 april 2022. Uw inschrijving wordt echter pas definitief na betaling van de deelname in de kosten. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met alle eventuele bijkomende info.

Kosten : 10,- € per wagen met twee personen aan boord, voorafgaandelijk over te maken op het rekeningnummer IBAN : BE66 7330 1836 3443 – BIC : KREDBEBB op naam van Jos Laureyn met vermelding van uw naam en Bloesemrit 2021.

Lunch : Indien u ook van het koud buffet wenst te genieten, kost dit 18, - € per persoon en is eveneens voorafgaandelijk te betalen bij inschrijving.

U krijgt : Een duidelijk en verzorgd roadbook (bol-pijl aangevuld met alle mogelijke info), een unieke deelnemersplaat, een aantal verrassingen, hopelijk veel bloesems en nog meer zonneschijn.

Organisatie : Jos & Marie-Lou

Vragen : Nog vragen ? Deze worden met plezier door Jos beantwoord op het nummer 011 680082
Locatie:
Naamsesteenweg 469
3800 Sint-Truiden
Route plannen
Contact:
jos laureyn
Tel. 011680082
jos.laureyn@gmail.com