Oldtimer evenementen

Benefietrit Het dierenthuisje (Geel)

Datum:
zondag 7 augustus 2022
Omschrijving:
Op zondag 31-07 en zondag 07-08, samenvallend met de openthuisdagen van Het dierenthuisje, organiseren we onze derde benefietrit, plezier voor mens en dier! In 2020 moesten we noodgedwongen een jaartje overslaan, vorig jaar waren de weergoden ons minder gunstig gezind maar konden we toch vele tevreden oldtimerrijders begroeten. 2022 derde keer goede keer, we rekenen op een recordopkomst!

We zorgen voor een mooie afwisselende rit van 70 of 100km door de rustige groene kempen rondom Geel, met aankomst opnieuw op de parking aan Het dierenthuisje. Starten kan tussen 10.00h en 13.00h. Bij de inschrijving bieden we graag een kopje koffie aan, uiteraard zijn er weer rallyschilden en na afloop is er nog een drankje inbegrepen voor tijdens het napraten.

Terwijl de wagens staan te pronken op de speciaal voorziene parking, hebben de deelnemers ook de kans om Het dierenthuisje te leren kennen.

De deelname bedraagt €25/voertuig en is volledig ten voordele van Het dierenthuisje. We vonden zelfs een gulle sponsor die de totaalopbrengst zal verdubbelen, dus voor elke deelnemer zal Het dierenthuisje €50 ontvangen!

Alle oldtimers, youngtimers en special cars welkom, inschrijven mag maar moet niet.
Locatie:
Rendersvensedijk 4
2440 Geel
Route plannen