Oldtimer evenementen

Belgian Corvette Club meeting Vlaamse Ardennen (Vloesberg)

Datum:
zondag 11 augustus 2019
Omschrijving:
Het is meer dan 10 jaar geleden dat we deze mooie streek van ons landje hebben aangedaan en het werd dan ook tijd om de draad nog eens op te nemen. We hebben deze rit niet te lang gemaakt en bestaat slechts uit één etappe van ongeveer 3/4 uur. Vanuit Vloesberg ( Flobecq ) , niet ver van Ronse, en gelegen op de grens tussen Vlaanderen en Walonië rijden we het heuvellandschap van de provincie Henehouwen binnen.
Hoofdbestemming is het automuseum MAHYMOBILES in Leuze.

Samenkomst vanaf 11u30 in " Chalet RADAR " adres : D'Hoppe 52 in Vloesberg , langsheen de baan N8 Ninove - Ronse .
Het is de chalet van de tennisclub aldaar , gelegen naast twee hoge antennemasten van de telecom van het leger ( vandaar de naam "radar ")
De eenvoudige lunch bestaat uit een broodbuffet met allerhande beleg en tomatensoep .
De prijs bedraagt 10€ per persoon zonder dranken.

We vertrekken rond 14 uur langs landelijke wegen met vergezichten en doorheen bosjes richting Leuze . We rijden langs Ellezelles ( Elzele) , Frasnes , Moustier en Grandmetz .
Rond 15 uur komen we aan bij MAHYMOBILES - s'werelds meest diverse verzameling klassieke auto's .
Adres : rue Erna , 3 - 7900 Leuze en Hainaut .

We worden ontvangen door dhr Michel Mahy en we krijgen vervolgens een met anekdotes gespijsde rondleiding over de herkomst en geschiedenis van de merkwaardigste tentoon gestelde auto's . De shop en cafetaria zijn eveneens open.
De reuze collectie auto's is afkomstig van diverse locaties in Gent . Waarvan het meest gekende het Winter Circus was . Wegens her-bestemming-
plannen voor het oude circus, moest de familie naar een nieuwe locatie op zoek waar de ganse collectie kon worden ondergebracht. Dit werd dan
dit vroegere fabrieksgebouw in Leuze.
Na de rondleiding nemen we plaats in de cafetaria voor het aperitief (Cava) en voor een lekkere BBQ met drie stuks vlees . Aan tafel , wordt per 6 personen, een fles rode, een fles witte wijn , een fles Spa rood en een fles Spa blauw voorzien . Andere bijkomende dranken worden apart afgerekend aan democratische prijzen.
Prijs voor het geheel, toegang , gids, Cava en 2 flessen wijn + 2 flessen water per tafel van zes en de BBQ , bedraagt slechts 38 € per persoon.

Gelieve voor de twee locaties op voorhand in te schrijven door storting van 48 € per persoon op de rekening van de Belgian Corvette Club
: BE 82 7330 3953 1368 met vermelding van uw lidmaatschapsnummer aub.
Mahymobiles , vraagt ons 8 dagen op voorhand het aantal deelnemers mede te delen. Mag ik verzoeken tijdig te storten vóór 2 augustus of / en een mailtje te sturen dat je komt .

Deze meeting wordt georganiseerd door Eric en Jeanneke met medewerking van Marc De Wilde .

Wij zien er naar uit jullie weer te kunnen begroeten op deze toch wel speciale meeting voor Klassieke-auto-liefhebbers.
Voor vragen of telefonisch inschrijven kan je bellen naar Eric gsm 0476 329 390 of de vaste telefoon 09 355 02 53

Locatie:
D'Hoppe 52
7880 Vloesberg
Route plannen
Contact:
jacky van raemdonck
Tel. 0475/910333
info@belgiancorvetteclub.be