Oldtimer evenementen

Begelux rally (Francorchamps)

Datum:
zaterdag 19 juni 2021
Omschrijving:
Voor velen onder ons is 2020 een jaar om snel te vergeten. In onze 20 jaar activiteiten hadden we dit nog niet meegemaakt. We hopen dit snel achter ons te kunnen laten en we zijn heel blij u vandaag ons programma voor het nieuwe gemotoriseerde evenementenseizoen voor te stellen.

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseren we voor jullie een volledig nieuwe sportieve rondrit van ongeveer 200km in de 'drie grenzen'-regio, Belgiƫ-Duitsland-Luxemburg. In twee etappes laten we jullie genieten van de schilderachtige routes en het prachtig landschap. Een 'bruisend' gemotoriseerd event aangevuld met bubbels en fantastische prijzen, waaronder een exclusieve dag achter het stuur van een sportieve schoonheid. Graag nodigen we jullie uit om vanaf heden ons volledig programma te bekijken.
Voor deze editie 2021, hebben we vrijwillig de inschrijvingen geopend voor een groter aantal voertuigcategorieƫn om de vele verzoeken in te willigen. Raadpleeg ons nu om te zien of uw voertuig in aanmerking komt.

Voor liefhebbers van mooie wagens die een nog spannender moment willen beleven, bieden wij u de mogelijkheid om een pakket te boeken met een uitzonderlijke GT, geleverd door onze partners. Dit samen inclusief de voorziening voor het evenement. Vraag hierover gerust meer informatie via ons email. We informeren u graag verder over de beschikbare modellen en condities.

Wacht dus niet te lang om u samen met uw voertuig in te schrijven gezien de beperkte aantal deelnemers. Indien u uw inschrijving voor 1 maart bevestigt, ontvangt u bovendien 10% korting op de voorgestelde prijzen.

Sportieve groeten en wie weet tot binnenkort!
Locatie:
Route du Circuit 16
4970 Francorchamps
Route plannen
Contact:
Delphine
Tel. +32474123594
info@begeluxrally.com