Oldtimer evenementen

APCK Fly-in

Datum:
zondag 25 augustus 2013
Locatie:
Oostmalle (BE)
Omschrijving:
Fly In van General Aviation vliegtuigen
Gratis toegang
Gereserveerde plaatsen voor Old Timers

Dit jaar keren we terug naar het concept van de oude APCK Fly-in. De Photoflying Days gaan dit jaar NIET door op het vliegveld van Malle.
De APCK Fly-in is echter GEEN AIRSHOW. Er is geen programma waarin je displays ziet of acrobatische voorstellingen. De bezoekers hebben echter de kans om de vele vliegtuigen in een prachtig groen kader te bekijken, en vaak heel dicht bij de actie. Het is makkelijk om een praatje te malen met de piloten of crews, heerlijk te kuieren langs de vele standjes en natuurlijk te genieten van een heerlijke versnapering of een drankje bij een van de vele drankstanden.
Re-enactors

Een zeer populaire attractive gedurende die lange weekend zijn de historische re enactors. Op veler verzoek verwelkomen we opnieuw de erg levendige organisatie Spearhead met hun zeer getrouwe Wereldoorlog II voertuigen en soldaten. En jawel, ze hebben ons beloofd de grote tanks ook opnieuw te laten rijden!! U kan het zelf ervaren in zeer realistische omstandigheden hoe het leven moet geweest zijn voor een soldaat in deze donkere periode. Ook andere conflictperioden worden levensecht uitgebeeld, zo is er ook materiaal van de Koreaanse en Vietnam oorlog te bewonderen.
Alle informatie over de Spearhead vereniging en hun activeiten kan u terugvinden op hun prachtige website : www.vzwspearhead.be
Vlieg mee!

Dit jaar verwachten we ook vele oldtimers (auto's) waarvoor een aparte,gereserveerde plaats is voorzien. Deelname is gratis voor beide dagen. Overnachting is toegestaan

Wat is het grootste plezier dat je kan beleven op een luchtvaartevenement... vliegen natuurlijk!
Traditioneel kan u een vluchtje maken met een clubtoestel van APCK of een luchtdoop in de helikopter.
Contact:
Xavier Neefs
Tel. 0497411468
xavier.neefs@telenet.be