Oldtimer evenementen

Antwerp Classic Car Event (Brasschaat)

Datum:
zaterdag 6 mei 2023 t.e.m. zondag 7 mei 2023
Omschrijving:
Tijdens het weekend van 6 & 7 Mei zal het Park van Brasschaat opnieuw host zijn voor het ACCE (Antwerp Classic Car Event).
Voor de 11e editie worden, dankzij de stevige reputatie van het evenement en de geplande publiciteit, niet minder dan 15.000 bezoekers, 1.000 Classic Cars en een ruim aanbod aan GT Cars verwacht.
De +/- 550 deelnemers van Tour Amical zullen gedurende het weekend ook aanwezig zijn om hun auto's te laden voor het vertrek van de 19e Tour Amical
Deze editie van Tour Amical vertrekt in Sofia en brengt de deelnemers aan de hand van prachtige wegen naar Pristina, Skopje, Tirana en P. Montenegro met een bruisende aankomst in Dubrovnik.
Het laden van +/- 275 classic- en GT cars en de gezonde nervositeit die hiermee gepaard gaat, zijn reeds een evenement op zich.
Bovendien organiseren we nog twee leuke dag tours;
de Antwerp Classic Tour en de Antwerp GT Tour met aansluitend een gezellige BBQ (alleen op zaterdag) en voor iedereen toegankelijk.
Blijf jij liever rondkijken in het Park van Brasschaat dan vindt je hier meer dan genoeg randactiviteiten.
Het park zal rijkelijk gevuld zijn met tal van standhouders die trots hun auto gerelateerde producten aanbieden, alsook prestigieuze automerken die hun allernieuwste auto's presenteren. Terwijl tal van leuke bars en eetkramen zorgen voor een feestelijke ambiance.
Het ACCE is een gratis toegankelijk evenement voor alle leeftijden.
Kom je met een Classic - of GT car, dan mag je gratis parkeren op het terrein van ons evenement.
Ben je een autoliefhebber in hart en ziel, een gegadigde-in-sp├ę of een piepjonge ge├»nteresseerde-in-wording, of zoek je gewoon een leuke bestemming om met de familie enkele fijne uren door te brengen: allemaal van harte welkom in het Park van Brasschaat op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023!
Neem ook eens een kijkje op onze sites:
www.acce.be www.antwerpclassictour.be www.touramical.be
Locatie:
Park van Brasschaat
2930 Brasschaat
Route plannen
Website:
Contact:
Crijns Frank
Tel. 0032 498 886 884
info@acce.be