Oldtimer evenementen

Alfa Romeo De Belgische Mirakel rit (Lissewege)

Datum:
zondag 29 augustus 2021
Omschrijving:
Op zondag 29 augustus 2021 verwelkomen we SCARB-leden en alle andere liefhebbers van ons geweldige merk Alfa Romeo voor een Vlaamse puzzelrit.
Dit jaar trekken we naar de regio boven Brugge.
Startlocatie:
Lissewege werd verkozen tot één van de tien mooiste dorpen van Vlaanderen, en terecht. In het witte polderdorp is de tijd blijven stilstaan en alles lijkt nog zoals het hoort. De huisjes in het oude dorpscentrum zijn sinds eeuwen wit geschilderd. Het Lisseweegs Vaartje is misschien wel het lieflijkste prentkaartzicht van dit authentiek sfeerdorpje. Bedwing de 264 treden van de 13de -eeuwse kerk en geniet van een uniek panorama hoog boven de polders.
We vertrekken op een prachtig gelegen domein, midden tussen de velden en de kreken, en zetten zo direct de sfeer voor de rit op zondag. Op deze ruime locatie kunnen we jullie ontvangen rekening houdende met diverse scenario's (met of zonder Covid-19 maatregelen). We vertrekken richting Belgische kust en dan draaien we terug het binnenland in om onder andere door Damme te rijden. Kleine weggetjes, groene landschappen en natuurlijk ook een paar mirakels onderweg.
Ondertussen kunnen we ook de eind locatie bekend maken:
Het wondermooie https://www.slotvanmale.com/ zal ons ontvangen op hun prachtige unieke locatie, en we kunnen met z'n allen beschikken over hun zomerbar met een mooi aanbod van tappas, hamburgers, diverse drankjes, ...
Zelfs een verblijf op de mooie "glamping" van het Slot van Male is mogelijk.
Eet dus niet teveel onderweg, want het beloofd een zeer mooi einde van de rit te worden!
Hou dus de SCARB website, het SCARB forum, onze Facebook pagina, etc. in het oog.
Aanmelden kan via de website van de SCARB vanaf vrijdag 6 augustus 20.00 uur tot zaterdag 28 augustus om 14.00 u. :
http://alfaclub.nl/evenementen/de-belgische-mirakelrit
De exacte startlocatie ontvangen jullie via e-mail, en we verwachten jullie vanaf 9.00 uur ter plaatse. Zo kunnen jullie voor de start eerst nog even door het mooie oude centrum wandelen.
Vertrekken kan tussen 10.30 u en 11.30 u.
Graag tot dan!
Namens het organisatiecomité,
David
Deelname gratis voor SCARB leden, niet-leden betalen € 10 per wagen.
Locatie:
Jacob Reyvaertstraat
8380 Lissewege
Route plannen
Contact: