Oldtimer evenementen

Achtste editie Herk-de-Stad Classic

Datum:
zondag 14 juli 2013
Locatie:
Herk-de-Stad (BE)
Omschrijving:
Beste oldtimerliefhebber

Op zondag 14 juli 2013 vindt de achtste editie plaats van Herk-de-Stad Classic. U kan zich voor onze 80-km lange rondrit inschrijven via onze website bij de rubriek inschrijvingen. Zowel deelnemers als toeschouwers zijn welkom vanaf 09u30 op de Markt in Herk-de-Stad. De concours d' élégance bij het vertrek van de rondrit wordt gehouden op de Markt in Herk-de-Stad en start om 12u30. Vanaf 11u00 is er ook geheel vrijblijvend mogelijkheid om deel te nemen aan de bbq op de Markt. Je kan je hiervoor inschrijven via onze website.
We voorzien dit jaar opnieuw twee tussenstops onderweg: eentje aan het Mijnmuseum in Beringen (vanaf 13u00)en eentje aan het Koningin Astridplein in Leopoldsburg (vanaf 14u30) waar Red Bull ons komt vergezellen.
We passeren onderweg nog heel wat leuke plaatsen waar u verleid zal worden om ook een terrasje te doen. Niets houdt jullie tegen uiteraard!
We verwachten iedereen terug om 18u30 op de Markt in Herk-de-Stad voor de prijsuitreiking en een lekker stuk Limburgse taart en tas koffie.
Op zondag 14 juli begeeft u zich bij aankomst op de Markt in Herk-de-Stad naar de inschrijfstand in de gele tent van Het Belang van Limburg waar alles voor u klaar zal liggen (roadbook, rallyplaat, bonnetjes bezoek Mijnmuseum - mits voorinschrijving via de website - en bonnetjes taart en koffie voor elke deelnemer).
We heten alvast alle oldtimerliefhebbers op zondag 14 juli van harte welkom in Herk-de-Stad, Beringen en Leopoldsburg tijdens Herk-de-Stad Classic!

Stephan Stevens
Organisatie Herk-de-Stad Classic
Contact:
Stevens Stephan
Tel. 013/46.11.14 of 0476/56.50.07
stephan.stevens@herk-de-stad.be