Oldtimer evenementen

8ste Herk-de-Stad Classic

Datum:
zondag 14 juli 2013
Locatie:
Herk-de-Stad (BE)
Omschrijving:
Beste oldtimer liefhebber

Op zondag 14 juli 2013 vindt de achtste editie plaats van Herk-de-Stad Classic. Alle deelnemers zijn op de markt welkom vanaf 10u00. De concours d' élégance zal starten om 13u00. Er is een rondrit voorzien van 75 km doorheen de Limburgse Kempen.
Er zijn twee tussenstops voorzien. Een aan het mijnmuseum in Beringen en een aan het Koningin Astridplein in Leopoldsburg.
Wie dit wenst kan zich nog inschrijven via de website www.stephanstevens.be

Voor alle deelnemers en toeschouwers vindt er een Coca-Cola Zero Sampling plaats tussen 10u00 en 14u00 op de Markt in Herk-de-Stad.

De prijsuitreiking vindt plaats op de Markt van Herk-de-Stad omstreeks 18u30. Elke deelnemer zal dan een stuk taart en tas koffie krijgen aangeboden.

Op zondag 14 juli begeeft elke deelnemer zich naar de inschrijfstand op de Markt in de gele tent van Het Belang van Limburg. Deze is vanaf 10u00 open. Hier zal elke deelnemer die betaald heeft zijn rallyplaat, roadbook, bonnetjes voor de tas koffie en taart en eventueel mits voorinschrijving via de website www.stephanstevens.be bonnetjes voor het mijnmuseum (ten laatste donderdag 11 juli) en bbq (vooraf inschrijven via de website ten laatste vrijdag 12 juli)krijgen aangeboden.

Veel oldtimerplezier en tot zondag 14 juli op de Markt in Herk-de-Stad!
Contact:
Stephan Stevens
Tel. 0476565007
stephan.stevens@herk-de-stad.be