Oldtimer evenementen

6de Haspengouwrit (Sint-Truiden)

Datum:
zondag 15 oktober 2023
Omschrijving:
Op zondag 15 oktober 2023 organiseren we onze 6de Haspengouwrit voor oldtimers. Deze rit voert ons door het mooie Haspengouw.

Het traject bestaat uit 1 deel van ± 110 km en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige wegen.

De deelname in de onkosten bedraagt 15 euro per wagen. Hierin is een rallyplaat (voor de eerste 50 inschrijvingen), roadbook, tussendoortje en aandenken begrepen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 11 uur in Taverne Haspengouw, Sint-Genovevaplein 8 te 3800 Zepperen (Sint-Truiden). Het vertrek is voorzien vanaf 11u30.

Voor deze rit kan er vrijblijvend gekozen worden om 's middags en/of 's avonds ter plaatse een maaltijd te nuttigen.
Hiervoor kunnen jullie kiezen uit de menukaart. Je kan deze raadplegen via deze link:
https://www.tavernehaspengouw.com/tavernekaart

Om praktische redenen wordt er gevraagd om vooraf te reserveren zodat de nodige plaatsen kunnen voorzien worden. Reserveren kan via het deelnameformulier of onze website.
Je kan ook reserveren via de website van Taverne Haspengouw (vermeld er dan wel bij dat jullie deelnemen aan de Haspengouwrit).

Inschrijven kan online via onze website gebeuren tot woensdag 11 oktober 2023 of via het deelnameformulier.

De betaling dient te gebeuren voor donderdag 12 oktober 2023 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “naam + voornaam bestuurder deelname Haspengouwrit”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook groep: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Instagram: tvc_1992
Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Locatie:
Sint-Genovevaplein 8
3800 Sint-Truiden
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. 0496514374
tienseveiligheidsclub@hotmail.com