Oldtimer evenementen

6de Hagelandrit (Melveren)

Datum:
zondag 24 april 2022
Omschrijving:
Op zondag 24 april 2022 organiseren we onze 6de Hagelandrit voor oldtimers. Deze rit voert ons door het mooie Hageland in volle bloesemperiode.

Het traject bestaat uit 2 delen (deel 1 ± 60 km, deel 2 ± 70 km) en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige binnenwegen.

De deelname in de onkosten bedraagt 15 euro per wagen. Hierin is een consumptie voor elke inzittende, een rallyplaat (voor de eerste 50 inschrijvingen), roadbook en aandenken begrepen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 10u00 in het Parochiaal Centrum Melveren, Melveren-Centrum 66 te 3800 Melveren (Sint-Truiden). Deze zaal heeft een eigen parking.
Het vertrek van het 1ste deel is voorzien vanaf 10u15, het 2de deel vanaf 13u30.

Wegens de sterk gestegen energieprijzen zijn de huurprijzen van de zalen ook gestegen, waardoor we genoodzaakt waren om een andere zaal te zoeken dan diegene die we wilden huren.
We zijn uiteindelijk uitgekomen bij het Parochiaal Centrum te Melveren. Deze zaal ligt weliswaar in de Haspengouwstreek, maar na een 5-tal km zitten we in de Hagelandstreek.

Voor deze rit kan er vrijblijvend gekozen worden om een ontbijt, lunch en/of vieruurtje te nuttigen. Voor deze maaltijden hebben we ons laten inspireren door typische gerechten van enkele West-Europese landen.

Het ontbijt bestaat uit 3 gerechtjes: spek met eieren (Belgisch), croissant (Frans) en beschuit met hagelslag (Nederlands) en kost 5 euro per persoon.

De lunch bestaat uit 4 gerechtjes: friet met stoofvlees (Belgisch), lasagna (Italiaans), stamppot met gehaktbal (Nederlands) en tapas (Spaans) en kost 15 euro per persoon.

Het vieruurtje bestaat uit 3 gerechtjes: wafel (Belgisch), madeleine (Frans) en tiramisu (Italiaans) en kost 6 euro per persoon (tas koffie inbegrepen).

Bij het ontbijt krijgt men dus de 3 gerechtjes, bij de lunch de 4 gerechtjes en bij het vieruurtje de 3 gerechtjes.

Elk van deze maaltijden (ontbijt, lunch en vieruurtje) kan worden gereserveerd bij de inschrijving. De betaling mag samen met de betaling van de deelname gedaan worden.

Inschrijven kan online via onze website gebeuren tot woensdag 20 april 2022 of via het deelnameformulier.

De betaling dient te gebeuren voor donderdag 21 april 2022 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “naam + voornaam bestuurder deelname Hagelandrit”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook groep: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Instagram: tvc_1992
Locatie:
Melveren-Centrum 66
3800 Melveren
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. 0496514374
tienseveiligheidsclub@hotmail.com