Oldtimer evenementen

5de Haspengouwrit (Gelinden)

Datum:
zondag 10 oktober 2021
Omschrijving:
Op zondag 10 oktober 2021 organiseren we onze 5de Haspengouwrit voor oldtimers. Deze rit voert ons door het mooie Haspengouw.

Het traject bestaat uit 1 deel van ± 110 km en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige wegen.

De deelname in de onkosten bedraagt 15 euro per wagen. Hierin is een consumptie voor elke inzittende, een rallyplaat (voor de eerste 50 inschrijvingen), roadbook en aandenken begrepen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 11 uur in zaal Lindehof, Gelinden-Dorp 40 te 3800 Gelinden (Sint-Truiden). Het vertrek is voorzien vanaf 12u30.

Voor deze rit kan er vrijblijvend gekozen worden om een broodjeslunch, vieruurtje en/of breugel buffet te nuttigen.

Voor de lunch kan uit 2 menu's gekozen worden, de prijs bedraagt 7 euro per lunch.
Menu 1 bestaat uit een broodjeslunch met verschillende soorten kaas, menu 2 bestaat uit een broodjeslunch met verschillende soorten fijne vleeswaren.

Het vieruurtje bestaat uit een groot stuk taart met een tas koffie en kost 5 euro per persoon.

Om onze laatste rondrit van 2021 af te sluiten is er voor de geïnteresseerden nog een breugel buffet voorzien waarbij we samen kunnen genieten van diverse heerlijke gerechten.
Het buffet bestaat uit: spek met eieren, pensen (wit en zwart) met appelmoes, balletjes met krieken- en tomatensaus, kip met zoet-zure saus, stoofvlees, varkensgebraad met champignonsaus en zalm met béarnaisesaus. Dit wordt aangevuld met: brood, gebakken aardappelen, 3 soorten puree, tomaten, wortelen en erwten en peren met spek. Uiteraard horen hier ook nog enkele sauzen bij: cocktail (huisgemaakt), ketchup (curry en tomaten), mayonaise en tartaar (huisgemaakt).
De prijs van het uitgebreid breugel buffet bedraagt 22,50 euro per persoon (dranken niet inbegrepen). Voor kinderen jonger dan 16 jaar bedraagt de prijs 12,50 euro per kind.

Elk van deze maaltijden kan apart worden gereserveerd via het deelnameformulier.
De betaling mag samen met de betaling van de deelname gedaan worden.

Inschrijven kan online via onze website gebeuren tot woensdag 6 oktober 2021 of via het deelnameformulier.
De betaling dient te gebeuren voor donderdag 7 oktober 2021 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “naam + voornaam bestuurder deelname Haspengouwrit”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook groep: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Instagram: tvc_1992
Locatie:
Gelinden-Dorp 40
3800 Gelinden
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. +32496514374
tienseveiligheidsclub@hotmail.com