Oldtimer evenementen

4de KKI Happy Halloween Oldtimerrit (Sint-Job-in-'t-Goor)

Datum:
zondag 2 oktober 2022
Omschrijving:
Welkom op reeds de vierde toeristische oldtimerrit van onze school.

Net zoals bij de vorige, zeer succesvolle, edities, gaat uw bijdrage om deel te nemen aan deze rally integraal naar de sportinfrastructuur van onze school. In de vorige editie hadden we meer dan 130 duo's met hun oldtimer.

Deze neemt een zeer belangrijke plaats in onze werking.

Ons streven als school is dat elke leerling in een gezond lichaam zich geestelijk goed kan ontplooien en tot leren kan komen. Dat wil zeggen dat buiten de klassieke LO-lessen, ook allerhande sportactiviteiten georganiseerd worden tijdens de pauzes en na de schooluren.

Ook hebben wij een actieve time-out (ATO) tijdens de lesuren. Wanneer leerlingen het moeilijk krijgen of moeite hebben om zich te focussen op de lessen, kunnen ze beroep doen op onze sportieve leerkrachten om tijdelijk de lessen te onderbreken om kortstondig te ont-stressen door sport.

ONS DOEL
Beweging en sporten zijn voor ons als school een zeer belangrijk middel om onze leerlingen te begeleiden in hun ontwikkeling tot volwassenen die hun weg moeten gaan vinden in deze hectische maatschappij.
Omdat we meer en meer afhankelijk worden van externe steun, durven we beroep doen op dit soort van activiteiten om deze uitgebreide sportondersteuning voor onze leerlingen te bekostigen.

WAT MAG U ALS DEELNEMER VAN DE RIT VERWACHTEN:
Een toffe oldtimerrondrit met :

- Verzorgde roadbook met de klassieke bol-pijl waarbij er bij de aanvang en op het einde de mogelijkheid geboden wordt om eens andere navigatietechnieken te proberen.

-Vergezeld van een toeristische gids over de bezienswaardigheden

-Een zoektocht met prijzentafel

-Een democratisch natje en een droogje bij aanvang en aankomst met foodtrucks (aanwezig zijn onze Barista Caffredi, ijskraam De Ijshoeve, frietjeskraam Total Catering, pastabar De Pastakar en drankenbar Westmalle trappistenbar)

-Het gegeerde rallybord als aandenken

-De mogelijkheid voor een supervolledige lekkere picknicktas voor onderweg te reserveren

-Op het parcours komen jullie gelegenheden tegen die historisch of idyllisch genoeg zijn om tussentijds gezellig te keuvelen en bij te praten met een drankje.

Kostprijs: Per auto/team zonder de picknicktas : 30 euro

De super de luxe uitgebreide picknicktas met een apart koeltasje wordt aangeboden per auto tegen een vergoeding van 15 euro per persoon.

Hoe in te schrijven: via de website https://kki-oldtimer-rit.be/

Deelname: bij betaling op rekeningnummer BE33 0018 7008 7046 met vermelding van de naam van de piloot.
Betaald = ingeschreven en dus zeker van deelname.

Overtuigd? Schrijf u hier in via de website!
Nog meer overtuiging nodig? Meer dan 500 leerlingen met hun beperkingen zullen blij zijn met jullie deelname! Bekijk gerust de FB pagina : Oldtimerrit-Buso-Kristus-Koning om de sfeerbeelden van de vorige editie te bekijken.
Locatie:
Bethaniƫnlei 5
2960 Sint-Job-in-'t-Goor
Route plannen
Contact:
Johan Veraert
Tel. 0473245715
johan.veraert@busokristuskoning.be