Oldtimer evenementen

4de Baar OOST Oldtimerrit (Oosteeklo)

Datum:
zondag 12 juli 2020
Omschrijving:
Inschrijvingen via www.baaroost.be

In het kader van Baar OOST vindt op zondag 12 juli de vierde editie van de oldtimerrit plaats. Alle oldtimers (+25j) worden toegelaten. Ten opzichte van de voorgaande edities zullen er enkele noodzakelijke maatregelen genomen worden om de social distancing zo goed mogelijk te respecteren. De traditionele oldtimerparking voor de start en de pop-up drankstop van de organisatie onderweg worden dit jaar overgeslagen. Er wordt ook gewerkt met 2 tijdspannes om grote groeperingen te vermijden. Wees gerust, er zullen genoeg mogelijkheden zijn om onderweg een drink/eetstop of sanitaire pauze in te lassen. Belangrijk om weten is dat de finish dit jaar uitzonderlijk in Aalter ligt!

Het parcours? Door de nieuwe finishlocatie doen we een ongeziene streek aan! We kunnen echter verklappen dat het zo'n 120km heerlijk genieten wordt onderweg. Vloeiende stroken worden afgewisseld met het betere bochtenwerk op rustige baantjes waar u veelal nog nooit of zelden zult gereden hebben!

De rit is vooral gericht op het rijden waarbij genieten van de streek en jouw oldie centraal staat. We voorzien ook een fotograaf om de herinneringen aan deze prachtige dag vast te leggen.

Enjoy!
Locatie:
Oosthoek 43
9968 Oosteeklo
Route plannen
Website:
Contact:
Christophe Panis
Tel. 0485863328
baaroost@gmail.com