Oldtimer evenementen

3de Limburgs Rondje (Wellen)

Datum:
zondag 13 augustus 2023
Omschrijving:
Op zondag 13 augustus 2023 organiseren we ons 3de Limburgs Rondje voor oldtimers. Deze rit voert ons door het mooie Belgische Limburg.

Het traject bestaat uit 1 deel van ± 100 km en is uitgetekend volgens het gekende bol-pijl systeem, aangevuld met afstanden (meters en mijlen), straatnamen en de nodige aanwijzingen. De wegen zijn allemaal goed berijdbaar, we gebruiken zoveel mogelijk rustige wegen.

De deelname in de onkosten bedraagt 15 euro per wagen. Hierin is een rallyplaat (voor de eerste 50 inschrijvingen), roadbook, tussendoortje en aandenken begrepen.

We verwelkomen de deelnemers vanaf 11 uur in de Bottelarij, Ulbeekstraat 21 te 3830 Ulbeek (Wellen). Het vertrek van de rondrit is voorzien vanaf 11u30.

Het dorpsplein voor de Bottelarij is geklasseerd en dus parkeervrij, parkeren kan op de bewaakte (privé-)parking voor de gebouwen van Unicraft/Intesa (Daalstraat 35 te 3830 Ulbeek, dit is op wandelafstand (± 100 m) van de Bottelarij.

Voor deze rit kan er vrijblijvend gekozen worden om een lunchpakket en/of vieruurtje te bestellen, alles volledig huisgemaakt in de Bottelarij.

Voor de lunch kan gekozen worden uit verschillende broodjes (brioche, chocoladebroodje, kaasvlecht, kaneelbroodje, rodebietenbroodje, speculaasbroodje, suikerbroodje, wortelbroodje en zalmbroodje). De verschillende prijzen zijn vermeld op het inschrijvingsformulier.

Voor het vieruurtje kan gekozen worden uit 2 desserts (rijstpap en een stuk verse taart).
De prijs bedraagt 3,50 euro voor een stuk taart en 4 euro voor de rijstpap.

Het lunchpakket en het dessert kan worden gereserveerd via het deelnameformulier.
De betaling mag samen met de betaling van de deelname gedaan worden.

Er staat overigens nog meer lekkers op de menukaart, je kan dit raadplegen via deze link: https://www.flipsnack.com/debottelarij/de-bottelarij-menukaart.html

Inschrijven kan online via onze website gebeuren tot woensdag 9 augustus 2023 of via het deelnameformulier.

De betaling dient te gebeuren voor donderdag 10 augustus 2023 op het rekeningnummer van de Tiense Veiligheidsclub vzw TVC: BE91 7343 2615 9576, BIC code KREDBEBB met vermelding “naam + voornaam bestuurder deelname Limburgs Rondje”.

Voor meer info kan je steeds terecht op:

Email: tienseveiligheidsclub@hotmail.com
Facebook groep: Tiense Veiligheidsclub vzw TVC
Instagram: tvc_1992
Website: www.tiense-veiligheidsclub.be
Locatie:
Ulbeekstraat 21
3830 Wellen
Route plannen
Contact:
Bruno Vandeput
Tel. 0496514374
tienseveiligheidsclub@hotmail.com