Oldtimer evenementen

3de KKI oldtimerrit (Sint-Job-in-'t-Goor)

Datum:
zondag 3 oktober 2021
Omschrijving:
Welkom op de derde toeristische oldtimerrit van onze BuSo school.

Net zoals bij de vorige, zeer succesvolle, edities, gaat uw bijdrage om deel te nemen aan deze rally integraal naar de sportinfrastructuur van onze school, BuSO Kristus Koning.
Ons streven als school is dat elke leerling in een gezond lichaam zich geestelijk goed kan ontplooien en tot leren kan komen. Dat wil zeggen dat buiten de klassieke LO-lessen, ook allerhande sportactiviteiten georganiseerd worden tijdens de pauzes na de schooluren, maar ook als Time-Out vorm tijdens de lessen. De nodige mentale rust vinden op een moeilijk moment door lichamelijk actief te zijn.
In de voorbijgaande jaren hebben wij, in een samenwerking met G-sport Vlaanderen, de mogelijkheid gekregen om prachtige sportmaterialen aan te kopen. Ook dit jaar richten we onze peilen op eenzelfde doel en samenwerking.

Waar:
Campus Kristus Koning, Bethaniënlei 5, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor. (GPS: Directieplein 1)

Wanneer:
Zondag 3 oktober 2021

Aanvang:
Inschrijvingstafel is open vanaf 8.30

Wat:
Toeristische oldtimerrondrit t.v.v. de sportinfrastructuur van de school OV3 Anker en OV3, OV4 autiwerking De Schakel/Het Kompas

Aanbod:
Verzorgde roadbook met rallybord, toeristische gids, een zoektocht met vragen en een prijzentafel. PLUS als mogelijkheid een heuse “CORONA-PROOF” rijkelijk gevulde picknicktas met lekkere inhoud voor onderweg.

Kostprijs:
Per auto/team zonder de picknicktas : 30 euro

Per brommer/motor zonder de picknicktas: 15 euro

De super deluxe uitgebreide picknicktas wordt aangeboden per auto tegen een vergoeding van 15 euro per persoon.

Foodtrucks bieden tegen zeer scherpe prijzen een hapje en een drankje vanaf 's morgens tot het einde van het evenement (indien de corona-maatregelen het toelaten).
Locatie:
Directieplein 1
2960 Sint-Job-in-'t-Goor
Route plannen
Contact:
Johan Veraert
Tel. +32 473 24 57 15
Johan.Veraert@busokristuskoning.be