Oldtimer evenementen

2de Oldtimerrit Zarren-Werken goes classic

Datum:
zondag 13 oktober 2019
Omschrijving:
Na de succesvolle rondrit vorig jaar, organiseert de Zarren-Werken Onderneemt een 2de Oldtimer-en classiccar rondrit. Dit treffen gaat door op zondag 13 Oktober 2019 in de Zarrenstraat in Zarren. Het betreft een bolletje-pijltje rit van ongeveer 80km die gestart wordt met een aperitiefje en (optioneel) een heerlijke warme maaltijd. Tijdens de rit worden 2 mooie tussenstops voorzien met koffie, gebak en een ijsje. We hebben een geanimeerd vertrek voorzien waar iedere deelnemende wagen een leuke start mag verwachten. Per wagen ontvangt u ook een goodiebag met rallyplaat.

Wat?
Rondrit 80km met aperitief, koffie, ijsje en gebak, goodiebag, rallyplaat, drankje tijdens de rit en consumptie achteraf.
Middagmaal optioneel

Waar?
Zarrenstraat in Zarren (enkel bereikbaar via Werken, zie bijgevoegd plannetje bij inschrijving)

Wanneer?
13 Oktober 2019
Verwelkoming van de wagens om 11u00. Start van de rondrit om 13u00.

Wie?
Iedereen met een oldtimer vanaf 25 jaar oud kan zich inschrijven.

Kostprijs?
Voor dit alles inbegrepen (excl. middagmaal): 50 euro/wagen ( 2 personen). Kinderen tot 12J gratis indien vooraf gemeld!
Middagmaal: 15 euro/ persoon ( Stoofvlees met frietjes en groentjes, 1 consumptie)

Inschrijvingen kan via onderstaande link. Na het versturen van het ingevuld formulier, krijgt u een mail met het verschuldigde bedrag. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de centen.
https://forms.gle/Q5C2SKvB7r3muXQh8

Hopelijk tot dan,
Zarren-Werken Onderneemt!
Locatie:
Zarrenstraat
8610 Zarren
Route plannen
Contact: