Oldtimer evenementen

25e Oldtimerfestival Axel

Datum:
donderdag 2 juni 2011
Locatie:
Axel (NL)
Omschrijving:
Op donderdag 2 Juni 2011, Hemelvaartsdag, is het 25ste Oldtimer Festival Axel.

Men kan er op rekenen dat dit jubileum festival mooie verassingen met zich meebrengt. Met dit jaar als hoogtepunt de Steile Wand, een spectaculaire motorshow met een klassieke Harley Davidson Buell en diverse Indians uit de Roaring Twenties !!!
Op ons festival terrein vindt u behalve zo'n 200 oldtimers en klassieke auto's, ook oude landbouwvoertuigen, trucks, motoren en bromfietsen. De voertuigen zijn variabel en van hoogstaande kwaliteit. Bijzondere exemplaren zijn er altijd bij, de oudste voertuigen dateren uit ± 1915.

De deelnemers wordt een gevarieerd pakket aangeboden. Zo is er 's morgens een puzzelrit door het (Zeeuws)Vlaamse landschap en 's middags is er een kleine toerrit door Axel, eindigend in een concours d'élegance op de Markt in het Centrum van Axel.
Tussentijds is er static show op het Hofplein. De prijsuitreiking en verloting is om ± 17.00, waarna alle deelnemers bovendien een mooie herinnering mee krijgen.
Er is een curiosamarkt, de winkels en musea zijn vanaf 13.00 uur geopend. Uiteraard is er een grote diversiteit aan terrassen. In de straten lopen diverse orkesten, waaronder een groot en attractief Belgisch dweilorkest en een dixielandband en op het podium zijn optredens van muziek uit de sixties. Voorts zijn er diverse clowns en speciale kinder attracties en treed de dansgroep Footloose op met o.a. een show uit de musical Grease.

Aangezien we aan een jubileum-editie toe zijn, zetten we het feestje verder op vrijdag 3 juni met een jubileumrit. Hieraan kan men slechts deelnemen indien men ook aanwezig is op 2 juni. Inschrijven voor 12 mei. Meer info kan je terug vinden via http://www.stichting-ota.nl/welkom/ of op het secretariaat (0031)(0)610-31 94 11 of info@stichting-ota.nl