Oldtimer evenementen

12de Madammen aan het stuur (Lummen)

Datum:
zondag 11 september 2022
Omschrijving:
Op zondag 11 september 2022 organiseert MG Club Limburg voor de twaalfde maal de enige echte rit waar mannen niet zijn toegelaten. Inderdaad reeds voor het twaalfde jaar op rij een rit uitsluitend bedoeld voor dames, aan het stuur en als co-pilote. Jij en je dochter of vriendin, je oma of een verre suikertante uit Australië…
Vertrekken doen wij zoals reeds vaker in het verleden vanuit Brasserie 't Vloot aan het Schulensmeer te Linkhout-Lummen uiteraard bekend bij de meeste onder ons.
In de voormiddag rijden wij via kleine “plezante” wegen naar ons traditioneel aperitief ergens te velde waar wij jullie verwennen met een drankje en een hapje. De Cava staat al koud !
Na een lekker middagmaal (Indian Mystery Kip - Salade - Wortel - Komkommer - Kerstomaat – Dressing) in Bistro Bels te Genk bezoeken wij Labiomista te Zwartberg en maken wij een korte namiddagrit langs mooie pittoreske wegen die eindigt in Hotel-restaurant De Venne te Genk.
Ook voor deze editie voorzagen wij een kleine zoekwedstrijd. U vertrekt met een aantal foto's die u onderweg moet vinden. Deze zoektocht is echter facultatief en zeker geen verplichting. Dames die hieraan niet wensen deel te nemen rijden gewoon het parcours af. De eerste drie gaan met een prijs naar huis.
Met andere woorden: het wordt net als de vorige jaren weer een super aangename dag. Dus aarzel niet en schrijf je nu in voor Madammen aan het Stuur 2022 !
Tot binnenkort !

Startplaats: 't Vloot - Demerstraat, 60 - 3560 Lummen - www.tvloot.be
Middagstop: Bistro Bels – C-mine, 10 - 3600 Genk
Aankomstplaats : Hotel-restaurant De Venne – Wilde Kastanjelaan, 23 - 3600 Genk.
Wanneer: Samenkomst op zondag 11 september 2022 vanaf 10.00 H – vertrek 11.00 H
Rit: 80 rustige kilometers door Limburg.
Einde: Omstreeks 17.00 H eindigen wij in De Venne.
Deelnemers: Alle MG's en oldtimers van alle merken zijn van harte welkom.
Prijs: Dat de prijzen van horeca en dergelijke de pan uit rijzen hoeven wij u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Dit maakt dat deelnemen 75,- € kost per auto met twee personen aan boord. Hiervoor krijg je een koffie met koffiekoek bij de start, het traditionele aperitief met versnaperingen, een lekker middagmaal en het bezoek aan Labiomista te Zwartberg-Genk. Uiteraard is ook een keurig roadbook inbegrepen.
Inschrijving : Voor zondag 4 september via onze website www.mgclublimburg.be. of via een mailtje met vermelding van de nodige gegevens aan Geert Strobbe : g.strobbe@scarlet.be
Uw inschrijving wordt pas definitief na betaling van uw deelname in de kosten op rekeningnummer BE48 4582 1638 2127 van MG Club Limburg VZW.
Meer info: Jos Laureyn – 011 680082
Locatie:
Demerstraat 60
3560 Lummen
Route plannen
Contact:
Jos Laureyn
Tel. 011680082
jos.laureyn@gmail.com