Hobbytimer verzekering van Erard

Hobbytimers in de kijker

Door Erard Verzekeringen nv - Nieuwe Kalsijde 5b te 8920 Langemark
Tel 057/48.57.57 - E-mail info@erard.org - http://www.erard.org - FSMA 13591


Vele oldtimer liefhebbers bezitten ook andere hobbywagens, plezierauto's of moto's. Het gaat vaak hand in hand met de oldtimer hobby.

Iedereen kent de goedkope oldtimer verzekeringen (zie bijvoorbeeld www.oldtimerverzekering.be), maar wisten jullie dat er ook speciale HOBBYTIMER verzekeringen bestaan ?

Een hobbytimer is een voertuig dat vooral voor hobbydoeleinden gebruikt wordt. Het is m.a.w. géén dagelijks vervoermiddel, maar eerder een voertuig dat u gebruikt bij mooi weer, dat u vooral uit de garage haalt omwille van het rijplezier, waarmee u tijdens het weekend uitstapjes maakt, ...

Kortom, U hebt als 2e wagen een cabrio, sportwagen, coupé of andere exclusieve wagen? Een auto of moto welke vooral dient voor plezieruitstappen? Maar nog geen oldtimer van 30 jaar oud is en daarom niet kan genieten van een oldtimerverzekering? Dan kan u deze voertuigen zeer interessant als hobbytimer verzekeren.

Bijvoorbeeld : Porsche 997, BMW Z4M, Honda S2000, Lotus Elise, Chevrolet Corvette, Jaguar XK8, VW Beetle Cabrio, Mazda MX5, moto's...

Benieuwd naar de jaarlijkse verzekeringspremie ?

= 140 à 200 euro BA Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid, verzekeringstaksen inclusief !

Dus inderdaad, bijvoorbeeld een Porsche 996 Turbo van bouwjaar 2000 kan voor 140 à 200 euro verzekerd worden.
Het is een kortingstarief welke bereikt wordt door het werken in één totaalpakket met de andere gezinspolissen.
Dit pakket zorgt er ook voor dat de hobbytimers mee tegen brand in de stallingsplaats verzekerd kunnen worden, een vaak vergeten waarborg.

Neem gerust een kijkje op de website www.erard.org en vraag een offerte op maat !

Hobbytimers Hobbytimers Hobbytimers