Hobbytimer verzekering van Erard

Een unieke verzekeringsoplossing voor hobbywagens welke nog géén 25 jaar oud zijn.

UITGANGSPUNTEN

Het betreft een voertuig welke vooral voor hobby-doeleinden gebruikt wordt. Het is met andere woorden géén dagelijks vervoermiddel, doch eerder een voertuig welke u gebruikt bij mooi weer, welke u vooral uit de garage haalt omwille van het rijplezier, waarmee u tijdens het weekend een uitstapje maakt,...
Dan denken we bijvoorbeeld aan een cabrio, een sportwagen, een exclusieve wagen zoals een BMW M3, een Mazda MX5, een Ford Escort Cabrio, een Mercedes SL, een Alfa Romeo Spider, een Jaguar XK, een VW Golf Cabrio, een Porsche 993, een Nissan 3000,...

Merk op dat we hier niet spreken over een bepaalde leeftijdsgrens! Dit is uniek in het productengamma van Erard. Wijzelf spreken dan ook niet van klassiekers of classiccars, maar van hobbytimers. Want de leeftijd speelt geen rol, enkel het type van wagen.

ONS AANBOD

Voor dit type wagens hebben wij onze hobbytimerverzekering ontwikkeld. Dit is een doodgewone autoverzekering (burgerrechtelijke aansprakelijkheid en inzittenden), zonder beperkingen of andere kleine lettertjes. M.a.w. onbeperkt aantal kilometers, woon-werkverkeer, … zijn mogelijk. U mag dus de hobbytimer gebruiken om eens naar het werk mee te rijden. Een mooie extra en meteen het bewijs dat er géén gebruiksbeperkingen zijn. Het betreft een normale autoverzekering, maar mét grote kortingen.

PAKKET

Om die kortingen mogelijk te maken, is er steeds een link tussen de hobbytimerverzekering en een andere verzekeringspolis. Zoals uw dagelijkse wagen of uw brandverzekering. Zonder dergelijk pakket is het niet mogelijk om van de hobbytimervoordelen te genieten. Daarbij is het voor u, als klant, steeds aan te raden om in pakket uw verzekeringen af te sluiten. Dan geniet u van de beste premies en voorwaarden. Meteen bent u totaalklant en mag u een perfecte service verwachten.

ONZE PREMIEZETTING

Ons tarief voor de hobbytimerverzekering is 200 euro per jaar. Dit is burgerrechtelijke aansprakelijkheid, inzittenden, depannage na ongeval en taksen inclusief. Opties als bestuurderspolis, omnium, pechverhelping, uitgebreide rechtsbijstand,... zijn mogelijk.

OLDTIMERVERZEKERING

Eénmaal het voertuig 25 jaar geworden is, kunnen we de verzekering omzetten naar een oldtimerverzekering. Deze zijn mogelijk vanaf 96 euro per jaar.

PRAKTISCHE AFHANDELING

Dergelijk dossier van een hobbywagen (binnen het totaalpakket van uw verzekeringen) komen wij graag bij u thuis afhandelen. Wij zitten samen aan tafel ter kennismaking en verzamelen intussen de nodige gegevens. Dan zorgen wij voor opzeg van de oude polissen en maken wij de nieuwe polissen op. Dit gaat zeer vlot en brengt geen enkele hinder met zich mee.

SERVICE VANWEGE ERARD VERZEKERINGEN

Vanzelfsprekend mag u daarbij steeds rekenen op onze service als onafhankelijk makelaar en gespecialiseerd schadebeheerder. Ook na afspraak bij u thuis. Pol & Bruno Erard staan garant voor deze huisbezoeken ter kennismaking en afhandeling van uw verzekeringsdossier. Tenslotte blijven verzekeringen maatwerk. Het is onze taak als makelaar om steeds een zo interessant mogelijk totaalpakket voor te stellen. Dit kan van klant tot klant verschillend zijn. Vandaar het belang om samen uw verzekeringsdossier te overlopen. Zo krijgt u een oplossing op maat van uw gezin. 

Hobbytimer verzekering van Erard
ERARD Verzekeringen nv
Nieuwe Kalsijde 5b
8920 Langemark
Tel. 057/48.57.57
E-mail: info@erard.org
FSMA 13591