Brandverzekering voor oldtimers

Wat als het ooit brandt in uw garage?
Al aan een brandverzekering voor uw oldtimers gedacht?

Door Erard Verzekeringen nv - Nieuwe Kalsijde 5b te 8920 Langemark
Tel 057/48.57.57 - E-mail info@erard.org - http://www.erard.org - FSMA 13591


Wellicht niet... En toegegeven, ook al deed u dit, het zal vaak weinig opgeleverd hebben. Want in België is het bijna onmogelijk om een goede brandverzekering voor gestalde hobbywagens en oldtimers af te sluiten. Ethias, Axa, KBC, … géén enkele van deze heeft een "vuurvaste" oplossing.

Brandverzekering voor oldtimers

Het is natuurlijk bij schade dat de aap uit de mouw komt. Eerst de vraag: "Zijn de wagens wel verzekerd?" en daarna: "Hoeveel zijn de wagens waard?". En de discussies beginnen…

Daarom lanceerde ERARD eigen producten en nieuwe mogelijkheden om tot een goede en correcte verzekering bij brand te komen.

A) Eerst leggen we samen het verzekerd kapitaal vast.
Bijvoorbeeld 25.000 euro voor uw Triumph TR3 1959 & 10.000 euro voor uw Porsche 912. Dit wil zeggen dat u bij schade voor die bedragen verzekerd bent. Dus geen forfait per voertuig, of géén oud ijzer waarde, maar een zwart op wit vast bedrag. Door ons als expert-schatter en u als klant samen vastgelegd.

B) Op basis van die gekozen kapitalen, wordt er een uitbreiding bij de brandverzekering gevoegd.
Deze brengt slechts een kleine bijpremie met zich mee. In het voorbeeld van hierboven betekent dit 35 euro per jaar. Taksen inclusief. Op die manier bent u goed verzekerd en kan u op beide oren slapen.

Meteen kan er van de gelegenheid gebruik gemaakt worden om na te gaan of de andere verzekerde bedragen voldoende actueel en toereikend zijn in de huidige brandverzekeringspolis. Vele woningen zijn immers niet correct of té laag verzekerd. In sommige brandverzekeringen staat zelfs helemaal géén verzekerd bedrag ?! Er staat enkel een verwijzing naar het aantal plaatsen. Maar hoe groot zijn deze ? Hoe zijn ze afgewerkt ? … Kortom, discussie. Daarom kiezen we steeds voor een zwart op wit verzekerd kapitaal in de polis. Zo weten beide partijen wat er verzekerd is.

Gebouw, inhoud, gestalde voertuigen,… we overlopen graag de verzekerde kapitalen met u om tot een optimalisatie te komen.

Brandverzekering voor oldtimers