Assistanceverzekering voor oldtimers

Reeds aan een assistanceverzekering voor uw oldtimer gedacht?

Door Erard Verzekeringen nv - Nieuwe Kalsijde 5b te 8920 Langemark
Tel 057/48.57.57 - E-mail info@erard.org - http://www.erard.org - FSMA 13591


Assistanceverzekering voor oldtimers

Ze voorspellen enkele dagen mooi weer. Meteen de gelegenheid om de oldtimer van stal te halen en te dromen van zorgeloze uitstappen, gezellige treffens, mooie ritjes,...
Maar dacht u al aan een assistanceverzekering voor uw oldtimer?

« Pech onderweg » kan iedereen overkomen en komt altijd op een slecht moment. Een goede bijstands- en depannageverzekering verzacht de pijn. Zo blijft u niet langs de kant van de weg staan en hoeft u niet te vrezen voor een hoge takelfactuur. Daarom stelt Erard Verzekeringen graag haar oplossing voor.

Met onze oldtimerassistance bent u en uw voertuig in goede handen, 24 uur per dag, overal in België en in de naburige landen (Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië). Bij pech of ongeval belt u het noodnummer. Zo wordt de bijstandsverlener verwittigd en komt er snel iemand ter plaatse voor herstelling of takeling. Want indien uw voertuig ter plaatse niet rijklaar gemaakt kan worden, wordt het overgebracht naar de garage van uw keuze of naar uw woonplaats. Ook de inzittenden worden daarbij niet vergeten.

Deze verzekering is mogelijk voor alle (minstens 25-jarige) oldtimervoertuigen van minder dan 3,5 ton. In het Erard totaalpakket (dus als uitbreiding van het gewone verzekeringsdossier) kost zo’n assistance slechts 26 euro per jaar. Voor die prijs is er dus één oldtimer auto/moto/… het ganse jaar verzekerd.

Nog niet overtuigd? Hierbij wat extra troeven op een rijtje: er is reeds tussenkomst mogelijk vanaf 1 km van de stallingsplaats, u bent overal in de buurlanden verzekerd (en bv. niet enkel tot 100 km vanaf de Belgische grens),...

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet ons te contacteren. Wij helpen u graag met tekst en uitleg. Tenslotte is elk dossier anders en kunnen we samen dé beste oplossing voor u zoeken.

Assistanceverzekering voor oldtimers