Oldtimer evenementen

Ardennentour (Bihain)

Datum:
zaterdag 3 augustus 2019 t.e.m. zondag 4 augustus 2019
Omschrijving:
Een mooi weekend voor de liefhebbers van een mooie rit door de Ardennen en Eifel. Het is geen snelheid wedstrijd, wel zijn er enkele opdrachtjes onderweg waar prijsjes mee te winnen zijn.

Een Rondrit door Belgie, Luxemburg en Duitsland dat sinds 1992 door de Recreatieve wordt georganiseerd. Elk type auto kan hieraan meedoen, mits niet zwaarder dan 3500 kg. Het is geen snelheidswedstrijd maar een echte tour tocht met de keuze geschreven routeboek of bol/pijl routeboek met onderweg diverse kleine opdrachtjes. Op zaterdag de rit door België, Luxemburg en Duitsland, op zondag de kortere België rit. Of andersom als dat u beter uitkomt. Overnachten kan of op ons campingveld met kampvuurplaats, de echte camping of in een van de hotelkamers.

Deelname prijs voor dit evenement is € 50,00 per auto ongeacht het aantal inzittenden, Overnachten kan op ons campingveld met beperkte stroom € 20,00 per caravan, tent of camper voor 3 nachten. Op de gewone camping met voldoende stroom € 18,50 per nacht. Hotelkamers zelf boeken, adressen hebben wij beschikbaar. Bij de camping is een goed hotel en restaurant voor ontbijt, lunch en diner.
Locatie:
Petites Tailles 20
6690 Bihain
Route plannen
Contact:
peter mastenbroek
Tel. 0320-248445
recreatieve@planet.nl