Oldtimer evenementen

Oldtimerbeurs Hamont 2011

Datum:
zondag 17 april 2011
Locatie:
Hamont (BE)
Omschrijving:
Op zondag 17 april 2011 is het weer zover. Voor de 7de keer zal de internationale oldtimerbeurs in Hamont weer plaatsvinden. Traditiegetrouw, ieder 3de weekend van april. Maar dit jaar op een nieuwe locatie, Middenweg 10 te Hamont (industrieterrein). Gelegen aan dezelfde doorgaande weg, een kleine 4 km verderop richting Neerpelt. De route zal duidelijk vanaf de snelweg met borden aangegeven staan.

U vindt er zoals de voorgaande jaren weer veel oude en nieuwe/repro onderdelen en natuurlijk het aanbod oude brommers, scooters en motoren, variërend van zware restauratieprojecten tot machines die in een museum zouden kunnen staan (en daar soms ook terecht komen).

De OLDTIMERBEURS te Hamont is sinds jaren de gezelligste ontmoetingsplaats voor liefhebbers; je ontmoet er je oude maten en maakt er nieuwe kennissen. Zelfs als je niets nodig hebt, kan je er makkelijk een dag doorbrengen. De dj zorgt weer voor de sfeermuziek van toen. Er zijn weer tal van heerlijke eet- en drankstands aanwezig. Ook aan de kinderen wordt weer gedacht: terwijl u lekker rustig rondsnuffelt tussen het oude ijzer, kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen,...... en nog veel meer. Dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen! U bent van harte welkom.

Entree: € 6,00 (tot 12 jaar gratis)
Parkeren: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien, deze worden vanaf de snelweg duidelijk met wegwijzers aangegeven.
Openingsuren beurs: 09.30 u - 17.00 u
Contact:
Publiciteit Oldtimerbeurs
Tel. 0495521569
publi@oldtimerbeurs.be