Oldtimer specialisten

H.A.S. Oldtimer Restauratie (Kalmthout)

Contactpersoon:
Erwin
Adres:
Kwade Weide 7
2920 Kalmthout
Belgiƫ
Route plannen
Telefoon:
Tel. 03/666.24.19
Fax:
Fax 03/666.19.36
Omschrijving:
Een betaalbare toprestauratie van uw oldtimer, daarom kiezen kritische oldtimerliefhebbers voor H.A.S.

Wij zijn gevestigd op klein bedrijventerrein in de landelijke gemeente Kalmthout, enkele kilometers ten noorden van de Antwerpse grootstad, in een gebouw, dat als een hypermodern architectonisch kunstwerk al van ver zichtbaar is.
"H.A.S." klinkt niet zo bekend in de oren, dat komt waarschijnlijk omdat 70 % van alle restauratiewerk bestemd is voor buitenlandse klanten.
Of het nu gaat om een totaal restauratie of een deel restauratie, H.A.S. Oldtimer Restauratie kan dit in eigen beheer, tot in detail voor u uitvoeren.
Graag willen wij u van alle aspecten enkele details laten zien om u zo de juiste indruk te geven van de specialistische kennis die wij in de jaren hebben opgebouwd.

Op onze website onder de knop "restauratie" vindt u uitleg van alle facetten van het restaureren en kunt u kennis maken met de mensen van H.A.S Oldtimer Restauratie.
Onder de knop "projecten" op onze website laten wij u een tal van reeds uitgevoerde projecten zien vanaf de beginfase tot aan het uiteindelijke resultaat.