Oldtimer evenementen

YCC Rally 4 (Ieper)

Datum:
zondag 20 augustus 2017
Omschrijving:
Dit jaar zal onze Rally doorheen het zuiden van het landelijke West-Vlaanderen trekken, misschien wordt zelfs een stukje Frankrijk meegenomen. De route wordt momenteel nog geheel uitgetekend waardoor aanpassingen nog doorgevoerd kunnen worden. Wel staat vast dat het een Rally wordt om van te smullen met mooie tussenstops en een leuke eindlocatie.

Een ware traditie binnen het YCC-bestaan moet alle eer aangedaan worden. Opnieuw zal de rally niet enkel bestaan uit het verslinden van km's met uw bolide. Nee hoor, wij kiezen met onze club voor passie met plezier. Een rally van onze hand omvat altijd een beperkt aantal km's, meestal rond de 125km a 140km. We starten vroeg met een ontbijt en proberen onze eindlocatie steeds te bereiken rond 14u a 15u. Dit maakt dat iedere deelnemer nog kan genieten van een prachtige lunch met zicht op de bolides. Dit jaar verwachten we de eindlocatie aan onze Belgische kust (regio Nieuwpoort). Doorheen de Rally wordt een fotowedstrijd gehouden, met leuke prijzen voor de winnaars. Bovendien zijn er tussenstops voorzien met drankgelegenheid en leuke goodiebags.

Lijkt deze rally iets voor u?? Aarzel dan zeker niet en schrijf u nu in via onderstaande link. De rally is geschikt voor jong en oud.

Let op, ook dit jaar zullen het aantal deelnemende wagens beperkt blijven en kan u dus best snel beslissen om erbij te zijn! De Rally zal doorgaan op 20/08/2017, startende met een ontbijt omstreeks 8u tot 9u30. De aankomst mag u verwachten rond 14u a 15u gevolgd door een lunch en toekenning van prijzen aan de winnende teams.

Wij verheugen ons op uw deelname en hopen u te mogen verwelkomen op alweer een prachtig Classic Car Event van YCC.

Inschrijven kan je via deze link: http://www.ycclub.be/events-detail/youngsters-rally-2017

Met gepassioneerde groeten,

YCC
Locatie:
oostkaai
8900 Ieper
Route plannen
Contact:
Ben De Rycker
Tel. 0472757731
ben@ycclub.be