Oldtimer evenementen

Weerter Oldtimer Boulevard 2014

Datum:
maandag 9 juni 2014
Omschrijving:
In het kader van het feestjaar Weert 600, organiseren de 'Oldtimervrienden Weert' op 2e Pinksterdag (9 juni 2014) een grote bijeenkomst voor oldtimerauto's, -motoren, -fietsen, -bromfietsen en -boten. Alle liefhebbers van historisch vervoer zijn op die dag van harte welkom om hun oldtimer te showen aan het publiek en om alle verzamelde voertuigen op de Oldtimer Boulevard te bewonderen.

De vernieuwde Werthaboulevard en het nieuw ingerichte Bassin vormen - samen met de nieuwe Poort van Limburg - een mooi decor voor dit gezellige evenement. De oude schepen die afmeren in het kanaal, verfraaien dit beeld nog eens extra.

Veel te doen in Weert

Met Pinksteren belooft het gezellig druk te worden in Weert. Er is van alles te doen. Zoals het 40-jarig bestaan van het Bambitreffen op 1e Pinksterdag en de traditionele Veteranen Rit voor oude motoren, de PinksterCuliance en de Langste Ontbijttafel van Nederland op 2e Pinksterdag. Al met al voldoende reden om met een oldtimer naar Weert te komen...

Het programma:

- Van 10.00 tot 19.00 uur gratis show van oldtimers: auto's, motoren, brommers en boten met welkomsversnapering voor alle deelnemers!

- Vanaf 11.30 uur arriveren meer dan vijftig vooroorlogse motorfietsen voor een pauzestop.

- Presentatie van bijzondere auto's en diverse oldtimerclubs.
Locatie:
Bassin 9
6001GZ Weert (NL)
Route plannen
Contact:
Frans Brunenberg
Tel. +31 653982041
info@oldtimervriendenweert.nl