Oldtimer evenementen

Voorjaarsrondrit + inschrijving 2014 (Nazareth)

Datum:
zondag 2 maart 2014
Omschrijving:
Beste liefhebbers leden,

Zondag 2 maart 2014 willen wij het nieuwe jaar starten met een korte voorjaarsrondrit en erna met jullie allen samen er een goed glas op drinken die jullie gratis aangeboden wordt door de club.

Iedereen welkom met of zonder Ford-oldtimer voor een rondrit die ons doorheen een stukje van de Vlaamse Ardennen leidt, deze rondrit is van het type bol-pijl uitgetekend op zeer eenvoudig niveau en dit is zeker geen snelheidsrit.

De Vlaamse Ardennen is niet alleen een uitstekend parcours voor wielerwedstrijden, maar deze streek verleend zich ideaal om er doorheen te cruisen met en oldtimer. De vele pittoreske dorpjes, verscholen in met bossen omringde valleien zijn hier niet vreemd aan. In deze prachtige regio maakt u kennis met de streek van prachtige vergezichten, beboste heuvelruggen, kronkelende beekjes en pitoreske dorpskernen . Hier kan je gas terug nemen en nog genieten van wat natuur te bieden heeft.

Er is voor jullie een vrije start voorzien tussen 13.00u en 14.00u aan de kantine van F.C Telstar, Roombaardstraat (naast de firma Decorit NR 34) te Nazareth.

Wie echter niet geïnteresseerd is in de rondrit kan gerust in ons club lokaal blijven en iets nuttigen.

Deelnemen kan op voorwaarde dat U zich lid maakt van de club, ons lidgeld bedraagt al reeds 8 jaar 10€.

Hopelijk jullie die dag te mogen verwachten en kunnen we achteraf nog gezellig napraten op onze nieuwjaarsdrink.


Met vriendelijke groeten
Sven en Bruno
Locatie:
Roombaardstraat
9810 Nazareth
Route plannen
Contact:
sven
Tel. 0479/ 29 88 07
ESCORTDRIVERS@TELENET.BE