Oldtimer evenementen

Volvo Klassiekerbeurs (Rosmalen)

Datum:
zaterdag 24 september 2016 t.e.m. zondag 25 september 2016
Omschrijving:
De Volvo Klassiekerbeurs vindt dit jaar alweer voor de 25e keer plaats. Net als de afgelopen jaren wederom in het Autotron in Rosmalen en in het laatste weekeinde van september.

Dit jaar een veelomvattend beursthema:

Volvo Open Air!

Onder het motto "VOLVO OPEN AIR" wordt op de VKB 2016 veel aandacht gegeven aan het rijden in de cabrio's van Volvo.Van Volvo zelf, maar ook van professionele koetsbouwers en enthousiaste zelf-bouwers.

We gaan proberen zoveel mogelijk typen te presenteren, naast miniaturen, documentatie en film/fotomateriaal. Tevens gaan we het aantrekkelijk maken om met de eigen Volvo cabrio de VKB te bezoeken en deze te presenteren.

Bij de voorbereiding betrekken we alle Volvo verenigingen en doen hierbij een beroep op alle VKV leden om informatie en suggesties die bijdragen aan een volledige Volvo cabriobeeld te sturen naar: secretaris@volvobeurs.nl.

We denken daarbij m.n. aan eigenaren van bijzondere types, vroegere en huidige bouwers, documentatie en afbeeldingen, maar laten ons natuurlijk graag verrassen door uw suggesties. We houden u op de hoogte via het VKM, maar vooral via deze website.

Het beursteam vraagt Uw medewerking en roept eenieder op zijn/haar ervaringen en belevenissen met de klassieke Volvo op de beurs uit te dragen en zo een nieuwe invulling aan het jaarlijkse thema te geven.

Verder natuurlijk onder andere:

Verkoop van Volvo auto's, onderdelen en verwante artikelen
Uitgebreide presentatie van de Volvo-verenigingen en als gast de Saab Club Nederland
Technische informatie over Uw Volvo
Bijzondere Volvo's en interessante modificaties
Voorlichting, taxaties en demonstraties
Uitgebreide Volvo tentoonstelling op de parkeerplaats
Kinderactiviteiten/Jeugdactiviteiten
En natuurlijk veel collega Volvo liefhebbers uit binnen- en buitenland

U bent als bezoeker of als deelnemer van harte welkom op de grootste Volvo klassieker beurs van Europa!
Locatie:
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen (NL)
Route plannen