Oldtimer evenementen

VAG-Day 2014 (Schriek)

Datum:
zondag 6 juli 2014
Omschrijving:
Ook dit jaar zijn we weer van de partij... Wink Na onze eerste, meer dan geslaagde editie konden we natuurlijk ook niet anders dan minimum even goed of zelf beter doen dit jaar... Onze organisatie staat alvast op punt ! Wink

Voor zij die het nog niet ontdekt hadden op onze affiche van dit jaar... dit jaar komt Joe Pilar op onze meeting optreden. Een steengoede coverband.

Jullie zorgen er mee voor dat wij deze leuke dag elk jaar opnieuw kunnen organiseren... Wij als organisatie van Vag-Day willen dan ook graag onze trouwe bezoekers belonen !
Elke wagen die Dit Jaar aanwezig is op het treffen zal aan de inkom een gadget worden overhandigd waarmee je de Volgende editie (2015) een korting krijgt aan de inkom van maar liefst 3€...!
>>> Dit wil dus zeggen dat de trouwe bezoeker bij de editie van 2015, op Vertoon Van Dit Gadget aan de inkom, aan slecht het minimale bedrag van 2€ binnen komt !
We verwachte jullie dus zeker en vast dit jaar weer !


Info:

Volkswagen - Audi - Porsche oldtimermeeting
Lucht- en watergekoeld tot 1983
Kerkplein Schriek, 2223
6-juli-2014


Drinks @ 1€ tussen 11h-12h !


Iedereen van harte welkom !

Join us on Facebook; https:/www.facebook.com/events/1411817789034019? ref_notif_type=event_mall_comment&source=1


Standhouders mogen zich nog steeds aanmelden via vagaddicts@hotmail.be voor reservatie (volledig gratis !)
Andere organisatoren van meeting kunnen dit ook via deze weg indien deze nog flyers of andere zaken in de goodie bag willen...
- See more at: http:/www.flat4free.be/forum/viewtopic.php ? t=114041#sthash.5DRSK1GT.dpuf
Locatie:
2223 Schriek
Route plannen