Oldtimer evenementen

Triumph Onderdelendag (Houten)

Datum:
zondag 8 november 2015
Omschrijving:
Triumph Onderdelendag - Expo Houten 8 november 2015

Op zondag 8 november 2015 is het weer zover: de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland!
Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door de vier Nederlandse Triumph-clubs: Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC), TR Club Holland (TRCH) en de Stag Club Nederland (SCN).

Vele bekende handelaren uit binnen- en buitenland zijn aanwezig, (vaak) met aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook zijn er veel particulieren en Triumph-clubleden die van deze gelegenheid gebruik maken om van hun overbodige spullen af te komen. Speciaal daarvoor wordt de “bring & buy” georganiseerd: uw onderdelen kunt u laten verkopen tegen een kleine vergoeding op een prominente standplaats.

De Triumph Onderdelendag is dus de uitgelezen plaats om voor leuke prijzen de ontbrekende onderdelen voor je Triumph te scoren.
Verder is er veel gereedschap, new old stock en gebruikte onderdelen en zijn er restauratiebedrijven aanwezig die ook (deel-)restauraties aan uw Triumph kunnen uitvoeren of natuurlijk het reguliere en groot onderhoud kunnen doen. Dit is prettig omdat er steeds minder kennis, van klassieke Triumph's, is bij de huidige garagisten. Deze bedrijven zorgen ervoor dat u probleemloos van uw Triumph kan genieten. Net als vorig jaar mogen de handelaren met auto en aanhangers naar binnen en deze kunnen ook blijven staan. Dat scheelt een hoop gesjouw en gedoe.
Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussiëren over Triumphs of andere goede dingen in het leven. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen in een restaurant met terras. Dus ook als je niets nodig hebt, is een bezoek aan de Onderdelendag zeker de moeite waard!
Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost.

De Onderdelendag wordt georganiseerd in hal nr 2, de GROTE hal, van Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis.
De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.
Standhouders kunnen op zondagmorgen al vanaf 07.30 uur hun stand komen opbouwen.

De entreeprijs is voor leden van CTH/TSC/TRCH/SCN € 10,00 p.p. en voor niet-leden € 15,00 p.p. Partners van leden betalen natuurlijk ook het lage tarief) en kinderen tot 16 jaar zijn uiteraard GRATIS. Korting alleen op vertoon van geldig lidmaatschapspas.

Voor meer informatie over deelname als standhouder kunt u mailen met evenementen@triumph.nl of bel de landelijke evenementen coördinator Theo Ouborg 0031 (0) 653.290.563


Verkorte versie:
De grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland komt er weer aan! Op zondag 8 november 2015 staan van 10.00 tot 16.00 uur vele bekende handelaren uit binnenland en buitenland bij elkaar voor de Triumph liefhebber, of beter nog…. voor de Triumph eigenaar. Kom dus, ook als je zelf spullen te slijten heb naar de Expo Houten aan de Meidoornkade 24 te Houten. Deze Triumph dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Triumph Spitfire Club (TSC), Club Triumph Holland (CTH), TR Club Holland (TRCH) en Stag Club Nederland (SCN). De entreeprijs is voor leden van de organiserende clubs op vertoon van geldig lidmaatschapspas € 10,00 p.p. en voor niet-leden € 15,00 p.p. (prijswijzigingen voorbehouden); kinderen tot 16 jaar zijn GRATIS.
Voor meer informatie over deelname als standhouder Voor meer informatie over deelname als standhouder kunt u mailen met evenementen@triumph.nl of bel de landelijke evenementen coördinator Theo Ouborg 0031 (0) 653.290.563


Locatie:
Meidoornkade 24
Nl-3992 AE Houten (NL)
Route plannen
Contact:
Jan Kamphuis
Tel. +31-6-53.37.80.54
bureau.kamphuis@planet.nl