Oldtimer evenementen

Tour Fifty-One (Oostende)

Datum:
zaterdag 2 september 2017
Omschrijving:
Op zaterdag 2 september organizeren 3 West-Vlaamse Fifty-One clubs, Lange Nelle(Oostende), Westkust & Ieper gezamelijk een Old-Timer tour, in het kader van de 51ste verjaardag van Fifty-One International (Serviceclub) en dit ten voordele van onze Sociale Doelen.
Deze start in Oostende, om dan via het West-Vlaamse binnenland, de Vlaamse Ardennen en de Westhoek, terug aan de Vlaamse Kust te eindigen.
Vanaf 08:00H kan u reeds terecht in het Fort Napoleon te Oostende waar u verwend wordt met een luxueus ontbijtbuffet. Vanaf 09:00H start van de rit om rond de middag aan te komen in het Hommelhof te Watou voor de lunch.
Aankomst aan Restaurant De Normandie in Koksijde, waar de tour met een vriendschappelijke drink wordt afgesloten.
Vanaf 18:00H kan u nog deelnemen aan ons "Diner Fifty-One", een 2-uur "All-In" diner buffet, eveneens in restaurant De Normandie. Het diner is niet inbegrepen in de tour en is ook, mits inschrijving, toegankelijk voor niet-deelnemers aan de tour.
inschrijving voor de Tour via deze site of rechtstreeks bij Dirk Dejonghe (dirk@dejonghe.be); voor het "Fifty-One Diner" apart inschrijven bij Dirk
Deelnameprijs Tour = 51€ per wagen(incl chauffeur) of 51€ als passagier
Deelnameprijs Diner Fifty-One = 51€ per persoon
Combo (Tour + Diner) = 100€ per persoon
Locatie:
Vuurtorenweg 13
8400 Oostende
Route plannen
Contact:
Dirk De Jonghe
dirk@de-jonghe.be