Oldtimer evenementen

Toertocht Citroën 2CV en 2 CV Kitcars (Munstergeleen)

Datum:
zondag 20 mei 2018
Omschrijving:
Voor de 5e maal op rij organiseren wij een toertocht voor Citroen 2CV's, 2CV-Kitcars en afgeleiden van A-types. Het betreft een pittige tocht over een lengte van ca. 120 kilometer waarbij vele hoogtemeters worden gemaakt. De tocht voert uitsluitend over verharde wegen van het Zuid-Limburgse land. Onderweg maken we een klein uitstapje naar Duitsland en rijden we een gedeelte door de Voerstreek van België.

De route van 2018 heeft als titel: 'Panorama Rit'. We bezoeken een aantal plateau's waarbij u een mooi (panorama) ver gezicht heeft over de omgeving van Limburg, Duitsland en België. Voor vertrek ontvangt u een duidelijke routebeschrijving. Gebruik van navigatie is toegestaan.

Traditiegetrouw wordt u welkom geheten met een kopje koffie/thee met heerlijke Limburgse vlaai. Op het einde van de tocht is een gezamenlijke afsluiting met een hapje op kosten van de organisatie, drank is dan voor eigen rekening.

Aanmelden kan tot zondag 13 mei 2018. Vanwege organisatie en afspraken op diverse locaties, dient het deelname geld vooraf overgemaakt te worden.

Hebt u zin om (weer) deel te nemen, u bent van harte welkom!!

Stuur ons een mail met hierop duidelijk uw naam en met welke auto u deelneemt. De kosten voor chauffeur + auto bedragen € 7,50. De kosten voor een bijrijder bedraagt € 6,50. U kunt het verschuldigd bedrag overmaken op:

NL60 INGB 0000 1672 35 t.a.v. FAL Schoenmakers te Herten onder duidelijke vermelding van de naam van de deelnemer(s).

Met vriendelijke groet,
Sylvia en Frank Schoenmakers
Locatie:
Pancratiusstraat 23
6151 CD Munstergeleen (NL)
Route plannen
Contact:
Sylvia en Frank Schoenmakers
Tel. 0031475331783
frank.schoenmakers@ziggo.nl