Oldtimer evenementen

ThxVille (Boom)

Datum:
vrijdag 14 september 2018 t.e.m. zondag 16 september 2018
Omschrijving:
ThxVille - thanksville uitgesproken - is dé grootste jaarlijkse personeelshappening in België. ThxVille is een dorp voor drie dagen opgebouwd in de retro-stijl van de jaren '60. De vintage sfeer wordt verwerkt in de decors, de kostuums van de bezoekers, de activiteiten en de shows. Het jaarlijks event vindt plaats in De Schorre te Boom, bekend als de locatie van onder meer Tomorrowland.

- meer dan 30 attracties
- shows
- concerten
- oldtimers
- retro winkeltjes
- thé-dansant
- ...

Ben jij werknemer van een Belgisch bedrijf? Dan ben je welkom op ThxVille!
Ben je dit jaar niet uitgenodigd via een bedrijf? Geen probleem, als werknemer van een bedrijf kan je er ook individueel of met je partner/gezin bij zijn.

Op vrijdag 14 september vliegen de werknemers erin op de ThxVille Afterwork.
Op zaterdag 15 en zondag 16 september is er telkens een ThxVille Appreciation Day voor werknemers en hun gezin.
Kijk op de website van ThxVille voor het volledige programma.

OLDTIMERS

Op het retro-event zullen tal van oldtimers te zien zijn.
Eigenaars van een oldtimer met bouwjaar voor 1970 zijn samen met de inzittenden welkom en betalen geen toegangsticket! Ze kunnen de ganse dag genieten van meer dan 30 attracties en 10 optredens. Per wagen wordt bovendien een cateringbudget van 50 euro voorzien voor drinks en streetfood. Wie op zaterdag of zondag zijn oldtimer komt presenteren ontvangt ook 4 inkomtickets voor de After Work Party op vrijdag 14 september.
De oldtimers krijgen een mooie expositieplaats met staander en een woordje uitleg over de wagen. Op een nader te bepalen tijdstip programmeren wij een parade waarbij alle wagens gezamenlijk door De Schorre rijden om zich te presenteren aan de vele duizenden aanwezigen. Een 2 à 3-tal veiligheidsagenten beschermen de wagens.
Per dag voorzien we 30 à 40 oldtimers. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Gelieve daarvoor contact op te nemen via patricia@thxville.be of telefonisch via 0479 79 34 41.
Locatie:
Schommelei 1
2850 Boom
Route plannen
Contact:
Patricia
Tel. 0479 79 34 41
patricia@thxville.be