Oldtimer evenementen

The Boys: Bergom Fall Classic (Herselt)

Datum:
woensdag 18 oktober 2017
Omschrijving:
Op 18 oktober organiseren de Bergomse Old- en Youngtimer Sympathisanten kortweg “The BOYS”, naast een meeting ook een rondrit. Start en finish dus op het vertrouwde Kerkpleintje van Bergom.
Deze rondrit trekt richting noordoosten en doet vooral de kleinere wegen aan, de totale afstand is ietsje meer dan 35km.
Zoals altijd, is de rondrit open voor alle straatlegale “ronkende” young- en oldtimers, ongeacht het aantal wielen.

Starten kan al vanaf 17u en dit tot 19u30.
Bedenk je wel, om 19u30 is het al aardig duister/donker aan het worden en zal je dus de rondrit hoofdzakelijk in het donker moeten rijden, en dit over de kleine wegen. Goede (groot) verlichting, is dus ten zeerste aan te raden bij laat vertrek. Controleer je verlichting.

Niets is zo gezellig, als samen in groep rijden met andere gepassioneerde mensen. Spreek dus af met vrienden en kennissen om samen te rijden, of spreek gewoon elkaar aan op het dorpspleintje. Wij stellen alvast voor om jezelf klaar te zetten in de vertrekrij en elk kwartier of half uur in groep te vertrekken.

Navigeren op een motor is niet altijd evident, voor de motorrijders die dit graag zouden willen, voorzien we daarom ook een begeleide rondrit. Deze start om 18u. Wij rijden voorop met een auto, aan een zeer rustig tempo. En sluiten de rij ook af, met een 2de volg auto. Auto's die zich niet storen aan het rustige tempo, mogen ook aansluiten, maar enkel achteraan, na de afsluitende volg auto.

Ook deze keer, voorzien we een roadbook voor alle deelnemers en krijgt de navigator weer een beetje “verlof” als jullie hier voor kiezen. We zetten de rondrit dus terug publiek op RouteYou, maar daarnaast kan je ook een gpx bestand krijgen op aanvraag. Dit bestand wordt ondersteund door de recentere Garmin en TomTom gps. Jullie kiezen dus zelf, of jullie actief of passief navigeren.

Na de rondrit voorzien we alle deelnemers, van een lekkere kom pompoensoep en maken we er een gezellige avond van in de Torenkelder, met live muziek. Steve Sterk brengt speciaal voor ons een akoestische set.

Voorinschrijving is niet noodzakelijk, maar het is altijd leuk om te weten hoeveel deelnemers wij mogen verwachten. Laat dus van je horen!

Deelname aan de rondrit is gratis, een vrije gift aan onze kassa mag altijd en een schouderklopje om complimentje voor alle vrijwilligers, die hard werken om “The Boys” te maken wat ze zijn, wordt zeer gesmaakt.

Schrijf dus nu en mail naar “The Boys” BoysBergom@gmail.com
We zien jullie woensdag 18 oktober!
Locatie:
Hoge Dreef 1
2230 Herselt
Route plannen
Contact:
Gert Van Herck
Tel. 0495796906
boysbergom@gmail.com