Oldtimer evenementen

Technical Day (Aalst)

Datum:
zaterdag 17 maart 2018
Omschrijving:
Houdt u van mooie oldtimers en zou u meer willen weten over de techniek van uw auto? Wilt u weten hoe u kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw bolide eenvoudig zelf kunt uitvoeren? Wilt u een andere auto aanschaffen en niet met uw mond vol tanden staan als u wordt overvleugeld door een snelle autoverkoper? Dan is deze bijeenkomst geknipt voor u!
Stap voor stap, met prachtige foto's en duidelijke beschrijvingen, leert u hoe een oldtimer functioneert, ongeacht welk merk. U hoeft absoluut niet te beschikken over technische voorkennis of technisch te zijn aangelegd om deze cursus te kunnen volgen. Het zeer toegankelijke cursusmateriaal met prachtige afbeeldingen maakt deze infodag geschikt voor alle leden! Alles wordt helder en gedetailleerd uitgelegd, u kunt het geleerde meteen in de praktijk toepassen. Wij gaan met allen de oude techniek even opsnuiven onder de motorkap. Het centrum voor volwassenenonderwijs (CVO) Tanera stelt de polyvalente zaal en de werkplaats ter beschikking aan De Retro Vrienden. Deze technical day is een aanvulling van de lessenreeks 't Gaspedaal in ons boekje “De Retro Vriend” Redactie: Wilfried Temmerman. Deze infodag heeft plaats op campus 'De Voorstad' Welvaartstraat 70, 9300 Aalst. Op zaterdag 17 maart 2018 starten wij om 9.30u en eindigen wij omstreeks 15.00u. Gratis drank en belegd broodje voor onze leden geschonken door de club. Maximaal 25 deelnemers toegelaten. De leden krijgen de dag zelf € 10 terug bij aanwezigheid.
Verplicht inschrijven via onze website: www.deretrovrienden.be en dit vóór 15 maart 2018. Deze technical day is gratis voor onze leden en € 10 voor niet leden. Meer informatie te bekomen via info@deretrovrienden.be
Het Bestuur
Locatie:
Welvaartstraat 70
9300 Aalst
Route plannen
Contact:
Luc Appelmans
Tel. +32496520834
Fax 496520834
perky@telenet.be