Oldtimer evenementen

Storms' Harbour Classic Rally (Tielt)

Datum:
zaterdag 18 augustus 2018
Omschrijving:
De jaarlijkse Nacht van Storms' Harbour, het exclusieve netwerkevent op het binnenplein van het unieke totaalproject in Nieuwpoort, is inmiddels een begrip en jaarlijke traditie geworden. In 2017 kreeg de Nacht een succesvol vervolg: De site van Storms' Harbour werd het decor van de aankomst van de eerste editie van de prestigieuze Storms' Harbour Classic Rally.
De Storms' Harbour Classic Rally is een klasserally worden voor wagens met bouwjaar 1985 of vroeger. Onze parcoursbouwers hebben ook dit jaar voor een bijzonder aantrekkelijke route gezorgd met pittoreske views en verrassende stopplaatsen.
De 1ste Storms' Harbour Classic Rally was op en top beleving. Via landelijke wegen trokken de rijdende schoonheden van het Vlaemynck Business naar de KBC-toren in Gent. Het pittoreske en de rust van de Vlaamse Ardennen vormden een mooie schakel tussen de bedrijvigheid in en rond Tielt en het fantastische panorama over de Gentse skyline. De aperitief gebeurde in stijl, op de 25ste verdieping van de befaamde toren. Via Latem en over Nevele en Aalter trok de parade van blinkend chroom en ronkende motoren naar de rand van Brugge. De magnifieke site van het kasteel van Loppem diende als tweede tussenstop. Golf Ter Hille was de laatste stopplaats voor de finale kilometers, en als ideale netwerklocatie een gesmaakte tussenstop voor het belangrijke sociaal contact van het unieke evenement.
De parade van iconische auto's komt zoals vorige editie vanaf 17u30 aan op de site van Storms' Harbour in Nieuwpoort. Iedere oldtimerliefhebber kan zo proeven van de karaktervolle auto's, de esthetische schoonheden, de nostalgie...Dit jaar wordt het event nog grootser. De Nacht van Storms' Harbour zal de Classic Rally afsluiten. De oude jachthaven wordt het uitzonderlijk decor voor het grote VIP-feest 's avonds. Eigenaars, rallypiloten, genodigden, … zullen kunnen genieten van deze twee prestigieuze evenementen op 1 dag!
Een dag waar niets aan het toeval wordt overgelaten.
Locatie:
Sint Jansstraat 185
8700 Tielt
Route plannen
Contact:
Isabelle Constandt
Tel. 0490568651
rally@stormsharbour.be