Oldtimer evenementen

Sponsorrit t.b.v. Stichting 2Hands@Work (Maastricht)

Datum:
zaterdag 6 oktober 2018
Omschrijving:
Beste oldtimer en classiccar liefhebber,

Op zaterdag 6 oktober a.s. organiseren wij een sponsorrit t.b.v. Stichting 2Hands@Work. De stichting 2Hands@Work, opgericht en gecoördineerd door dhr. Maurice Bolk, biedt een werk- en leerplaats voor jongeren die tussen wal en schip dreigen te vallen. In de werkplaats in het Werkgebouw op het Tapijn terrein in Maastricht verrichten zij uiteenlopende werkzaamheden aan klassieke auto's en oldtimers.
Tijdens een recent bezoek van de organisatie van TOCA aan de locatie van 2Hands@Work viel het ons op dat er op dit moment nog geen mogelijkheden zijn om de werkplaats voor de komende wintermaanden te verwarmen. Omdat wij als TOCA een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling en het voortbestaan van dit geweldige initiatief organiseren wij een sponsorrit.
Het doel van de sponsorrit is om geld in te zamelen voor de aanschaf van een werkplaatskachel (hout, kolen of een alternatief hiervoor) aangezien een gas heater in het Werkgebouw niet is toegestaan.
Dit evenement sluit aan het op 1-jarig bestaan van de stichting 2Hands@Work op de huidige locatie.

Omdat TOCA een non-profit organisatie is zullen alle opbrengsten van de sponsorrit gebruikt worden voor:
- het organiseren van de rit
- de kachel voor 2Hands@Work
- aankleding van het evenement (bijv. een hapje en een drankje voor alle deelnemers bij de start, een tussenstop en het eindpunt).

Voor meer informatie over de Stichting 2Hands@Work, willen wij u graag uitnodigen om de website te bezoeken: Stichting 2Hands@Work.

De rit:
De rit zal door Nederlands en Belgisch Limburg voeren (ongeveer een kleine 75km) waarbij we proberen om voor alle deelnemers een prettige en mooie route uit te stippelen. Daarbij zal het begin- en eindpunt in Maastricht zijn. Hierbij zal TOCA zorgen voor een uitgebreide routebeschrijving waarbij de deelnemers hun eigen tempo mogen aanhouden. Er is hierbij geen tijdslimiet zodat iedereen de tijd heeft om te stoppen waar en wanneer zij dat wensen.
Meer details met betrekking tot de rit en de route volgen na inschrijving via e-mail.

Vereisten deelnemende auto:
De inschrijving staat open voor alle deelnemers met een auto:
- bouwjaar van 1980 of eerder
- een zo origineel mogelijke staat.

Indien het een bijzondere auto betreft kan van deze eisen in overleg met de organisatie worden afgeweken.

Kosten:
De kosten van de rit bedragen €50,- per auto ongeacht het aantal inzittenden.

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden voor deze rit via e-mail tot uiterlijk maandag 1-10-2018. De aanmelding geschiedt middels het versturen van een e-mail naar originalclassiccarassociation@gmail.com o.v.v. "Sponsorrit Stichting 2@Hands@Work".

Indien u nog vragen heeft dan horen wij dat graag. Dat kan via e-mail of via het telefoonnummer +31 6 34 55 65 77 (Dhr. J. Abrahams, organisator).

Team TOCA
Voorzitter: J. Abrahams. Tel.: +31 6 34556577, Maastricht, Nederland.
Locatie:
Tapijnkazerne 24
6211ME Maastricht (NL)
Route plannen
Contact:
J. Abrahams
Tel. +31634556577
originalclassiccarassociation@gmail.com