Oldtimer evenementen

Rondrit en meeting Wereldalzheimerdag (Kuurne)

Datum:
vrijdag 21 september 2018
Omschrijving:
Wij zijn een WZC in Kuurne, die op 21 september ten voordele van onze bewoners met dementie een soort tentoonstelling willen geven met oldtimers. Wij zijn daarom op zoek naar mensen die willen hun oldtimer ter beschikking stellen om ofwel tentoon te stellen of wel als rondrit met bewoners.
Ons Oldtimer evenement ten voordele van de wereldalzheimerdag zou doorgaan in de namiddag van 14u30 tot 17u. We zouden de parking hier afzetten enkel voor de oldtimers. Met de betere bewoners zouden we graag een toertje doen hier in de regio van Kuurne, om zo de beleving van vroeger te ervaren in auto's van de jaren 50-60-70-80. De bewoners die in de rolwagens zitten willen we ook plezieren en met hen zouden we dan een bezoekje brengen op de parking…. (met de auto's die niet rijden). Zodat ook zij herinneringen kunnen ophalen.
We zouden dit evenement ook willen opentrekken naar gans Kuurne, zodat we ook wat extra bezoekers aantrekken.
Locatie dus: parking WZC E. Carpentier, doornenstraat 12, 8520 Kuurne
Dit gebeuren is volledig kosteloos. Er wordt een vrijwilligerscontract ondertekend zodat jullie verzekerd worden als jullie op weg gaan met bewoners.
Jullie krijgen uiteraard wel een consumatie aangeboden.
Indien jullie aanwezig zijn, had ik graag geweten met hoeveel auto's jullie kunnen komen, zodat we een planning kunnen opmaken.
Locatie:
Doornenstraat 12
8520 Kuurne
Route plannen
Contact:
Melissa Honvault
Tel. 056650850
melissah@eigentijd.be