Oldtimer evenementen

Rondrit De Dageraad - Memorial Freddy Hermans (Kortessem)

Datum:
zondag 22 april 2018
Omschrijving:
Tijdens deze 14 de editie behouden we onze troeven van voorgaande jaren. We starten met een luxe champagne-ontbijt om 9 u. Nadien volgt een briefing met roadbook en rallyplaat over de rondrit. Tijdens een tussenstop voorzien we een drankje en om af te sluiten krijgt iedereen een lekkere barbecue met 3 stukken vlees per persoon. Naar goede traditie voorzien we ook deze keer voor iedere deelnemer een pakket met streekproducten.
Dit jaar trekken we via Stevoort en Halen naar het Hageland. Dat gebeurt zoals steeds in hoofdzaak via kleine landweggetjes dwars door uitgestrekte plantages of velden maar we passeren ook aan mooie hoeves, oude molens en enkele indrukwekkende kastelen.
Voor we onze traditionele stop houden in een heuse brouwerij, passeren we eerst nog het historisch marktplein van Zoutleeuw. Nadien vatten we via enkele kleine dorpjes van de fruitstreek de terugweg naar Kortessem aan.
Volwassenen betalen €40 all-in. Kinderen aangepaste prijzen ( zie inschrijvingsformulier)
De opbrengsten gaan integraal naar projecten voor onze leerlingen met matig tot zware mentale beperkingen. Hopelijk tot dan!
Locatie:
Tapstraat 12-13
3720 Kortessem
Route plannen
Contact:
Guy America
Tel. 0476-543846
secretariaat@busodedageraad.be