Oldtimer evenementen

Retro-zondag (Aarschot)

Datum:
zondag 13 maart 2016
Omschrijving:
Ter aanvulling van de lente-opendeur in Aarschot, zet het Schaluin zijn beste retro-beentje voor!
Van 13.30u tot 18.00u opent Queen Josephine & King Joseph de deuren. Je kan er terecht voor decoratie en geschenken, die de sfeer van vervlogen tijden oproepen, met een ruime keuze voor de oldtimerliefhebbers. Als kers op de taart is hun bovenverdieping dat weekend een pop-up van R&B Vintage clothing, met retro kledij voor mannen en vrouwen.
Vanaf 14.00u zijn de parkeerplaatsen op het Schaluin voorbehouden voor oldtimer twee- of vierwielers. Wie met een oldtimer komt, krijgt een drankbonnetje van de Knoet. En ook een 'schoonheidswedstrijd' mag niet ontbreken.
Om 16.30u wordt de rode loper uitgerold en showen de klanten van Queen Josephine & King Joseph de spulletjes die je in de winkel kan vinden, geheel in retro-stijl gekleed door R&B Vintage Clothing en Majakiddo.
Om de dag mooi af te sluiten is er om 17.00u in de Knoet een optreden van The Bear Flag Trio, die hillbilly, honkytonk en country brengen uit het Californië van de jaren '40 en '50.
En om de hongere mens ondertussen te spijzen, is er natuurlijk ristorante Bello Cosi, met zijn lekkere Italiaanse keuken.
De lentezon gaat schijnen, onze VW-bus gaat er staan, nu jullie nog!
Locatie:
Schaluin 76
3200 Aarschot
Route plannen
Contact:
Marlies Monnaie
Tel. 0494122274
queenjosephine.kingjoseph@gmail.com