Oldtimer evenementen

Retro & Vintage Festival (Genk)

Datum:
zaterdag 6 augustus 2016
Omschrijving:
Het Retro & Vintage Festival 2016
Zaterdag 6 augustus 2016

Was jij één van de meer dan 10.000 aanwezigen op het Retro & Vintagefestival van S-Plus de voorbije jaren? Of was je er niet bij? Reden te meer om er dit jaar zeker bij te zijn, want S-Plus komt nog straffer uit de hoek. 'Bigger and better' is het motto. Nog meer dan vorig jaar worden jong en oud ondergedompeld in de sfeer van de vijftiger, zestiger en zeventiger jaren.

Wat valt er te beleven?
Retro, vintage, een zone met oldtimers, de grootste retro pop-up markt in Limburg met de hipste winkels, webshops en Live muziek, van het land. Live acts van top bands uit de Retro scene. Dansinitiaties, tal van leuke workshops, uiteraard ook weer een lifestyle gedeelte met mogelijkheden tot een make- over voor dames en heren! De Barbershop, The Rockadellaas, The Shoe Shiners, … Dit jaar trek je ook beter je beste paar dansschoenen aan want we voorzien we op vraag van veel bezoekers, een gigantische houten dansvloer! Kun je niet mee? Geen paniek, we organiseren 2 dansinitiaties waar je de leukste pasjes leert die je nadien kunt toepassen tijdens de optredens gedurende de gehele dag! Live acts van The Baboons, Walter Broes & The Mercenaries, The Trash Pack, Eastville Sinner, … Dj Chris Barrow lijmt de volledige show aan elkaar met de hits van vroeger! Heerlijk genieten, eten en drinken, niets dan sfeer en vertier… en dat allemaal binnen het prachtige kader van domein Bokrijk in en rond HANGAR58 en de oude binnenstad.

Oldtimer en Festival Zone in en rond HANGAR58
Oldtimerhappening, retro pop-up markt en veel, heel veel dansbare livemuziek!
- Op de parking bij de HANGAR58 wandel je binnen in een park vol zeldzame oldtimers, van eender welk origine. Op aanvraag van vele bezoekers hebben we dit jaar geen verplicht uur van aankomst of vertrek meer voor de Oldtimers. We reserveren minstens 100 plaatsen op de gewone parking van de Hangar58 zodat er een vrije inrit mogelijk is!

Per voertuig krijgt u 2 gratis inkomtickets voor het festival aangeboden!

- Enkele topbands van de retrorock-'n-rollscene kleuren de omgeving in met livemuziek. Er is op de weide ook een grote houten dansvloer voorzien waar men de beste danspasjes op mag uithalen: The Baboons, Sugaree, Walter Broes & The Mercenaries, The Trash Pack, The Eastville Sinner.

- Top dansinitiaties en tal van andere randanimatie over het gehele domein.

- In de overdekte ruimte van HANGAR58 kom je terecht in het decor van de jaren vijftig, zestig en zeventig van de vorige eeuw. Tijdens de 'Pop-up markt' vind je nog meer dan vorig jaar allerhande zelfgemaakte artikelen, kleine hebbedingetjes, retro, mooie decoratiestukken, juwelen, kleding …. De beste en hipste webshops van het land zijn aanwezig!

- De heren kunnen zich wederom een coole snit laten aanmeten bij 'Barbershop Bendotti', de beste Barbier uit omstreken. In het Make-Over Salon van de Rockadellaas kunnen de dames zich in geen tijd laten omtoveren tot glamoureuze diva's uit de retro scene.

- Authentieke Shoe Shiners, Een Retro Photo Booth, DJ Chris Barrow, en nog veel veel meer…

Dresscode?
Een dresscode voor het Retro & Vintagefestival is er niet. Maar vorig jaar hadden heel wat aanwezigen zich prachtig uitgedost in echte retrostijl van de jaren 50, 60 en 70.Haal je mooiste retrojurk, -rok, –pak en –schoenen uit de kast en maak de retrosfeer compleet!

Retro & Vintage Festival
Zaterdag 6 augustus 2016 van 11u tot 20u
HANGAR58, Herkenrodeplein 5, 3600 Genk-Bokrijk
Meer info
S-Plus Limburg|Guffenslaan 38a|3500 Hasselt|
+32 (0)11 27 83 00|www.s-plusvzw.be
s-pluslimburg@devoorzorg.be

IEDEREEN IS WELKOM!


Heb je een leuke oldtimer?
Heb je een oldtimer en wil je die eens goed tot zijn recht laten komen binnen het prachtige decor van Bokrijk? Twijfel niet en kom de hele dag genieten van het Festival! Dit jaar is er geen verplicht uur van aankomst of vertrek meer voor de Oldtimers. We reserveren minstens 100 plaatsen op de gewone parking van de Hangar58 zodat er een vrije inrit mogelijk is! Per voertuig krijgt u 2 inkomtickets GRATIS!

Standhouder op de Retro Pop Up Markt?
Bezoek je vaak beurzen met je stand en passen je artikels binnen ons Retro & Vintage Thema?
Schrijf je dan snel in want de plaatsen snel volzet! Tijdens de twee vorige edities van het Festival bezochten op 1 namiddag 5000 mensen de Pop Up markt!

Contacteer S-Plus Limburg: +32 (0)11 27 83 00
s-pluslimburg@devoorzorg.be
Locatie:
Herkenrodeplein 5
3600 Genk
Route plannen
Contact:
Jordi Termini
Tel. +32(0)11/27.83.00
s-pluslimburg@devoorzorg.be