Oldtimer evenementen

Rally Nord (Antwerpen)

Datum:
zondag 29 mei 2016
Omschrijving:
Op 29 mei 2016 vindt dé dagrally van het jaar plaats. Rally Nord komt er aan! Wij organiseren dit evenement met maar één doel; het ophalen van werkingsbudget om onze sociale doelen het hele jaar lang ten volle te ondersteunen. Daarnaast willen we vanzelfsprekend elke deelnemer een onvergetelijke dag bezorgen!

Wat in 2008 begon als een rondrit voor enkele auto­enthousiastelingen, groeide over de verschillende edities heen uit tot een volwaardige dagactiviteit met tientallen deelnemers. Met meer dan 70 deelnemende young­ en oldtimers, kunnen we jaar na jaar op een enthousiast en divers deelnemersveld rekenen. De auto staat deze dag centraal!

Rally Nord staat onder zijn deelnemers en sympathisanten gekend als één van de zomer klassiekers in de rondritten. Met deze editie keren we terug naar onze roots en ontdekken we tijdens de rit “onbekend” bekend Antwerpen en omstreken. Wij nodigen U uit om ons te vervoegen en uw prachtige bolide van stal te halen.

We starten zondagochtend om 10u op de overdekte parking van Decathlon Antwerpen waarna om 11u het startschot zal klinken en de roadbook de wagens via de Haven van Antwerpen de kempen in zal leiden. 's Middags voorzien wij een uitgebreide middagstop met lunch voor alle deelnemers in De Zwarte Hond te Kalmthout. Via enkele mooie grote lussen doorheen kleine dorpjes, fraaie villa wijken en open velden eindigen we in de late namiddag in de prachtige vierkantshoeve “Prinsenhof” te Herenthout waar alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijke BBQ en een zomerse wijnbar. Afsluiten doen we met een streepje muziek…

Ook enkel deelnemen aan de BBQ is mogelijk, al zou het jammer zijn om de rallypret te moeten missen. Er zijn immers mooie prijzen mee te winnen en er zijn geen voorwaarden naar wagens toe. U hoort het… eigenlijk geen enkel excuus om u niet aan de rally te wagen!

Inschrijven kan via onze website www.rotaractantwerpennoord.be. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Het plezier dat u die dag zult hebben is dat uiteraard niet! Tot dan!

Sportieve groeten

Rotaract Antwerpen Noord
Locatie:
Noorderlaan 53
2030 Antwerpen
Route plannen
Contact: